Mexičan si koupil iPhone a čekal ho šok: V novém mobilu našel děsivé foto! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Mexičan si koupil iPhone a čekal ho šok: V novém mobilu našel děsivé foto!

Snímek nešel zvětšit, aby si jej majitel mohl prohlédnout detailně.
Snímek nešel zvětšit, aby si jej majitel mohl prohlédnout detailně. (Reprofoto YouTube)

Zkuste si to představit: Koupíte si zbrusu nový mobil, doma ho poprvé zapnete, učíte se jej ovládat – a najednou najdete fotku, z níž vám běhá mráz po zádech. Přesně to zažil Mexičan, který v novém iPhonu našel snímek, který možná zachycuje mrtvolu!

Na fotce je žena s modřinami na obličeji, zavřenýma očima a pootevřenými ústy. Jiný snímek prý v telefonu nebyl a přístroj navíc muže, jenž nezveřejnil jméno, nenechal fotku »rozkliknout« ani zvětšit, aby ji mohl prozkoumat detailněji.

Nešla vymazat

Šokovaný Mexičan ihned pelášil zpátky do obchodu, kde si iPhone koupil. Prodavač údajně telefon resetoval, ale mrazivá fotka v něm zůstala i poté a nešla nijak vymazat! Majitel se s děsivým zážitkem podělil ve videu na YouTube, kde jej během pár dnů zhlédly přes 3 miliony lidí. A rozjela se diskuze, co na snímku je, a hlavně – kde se tam vzal. Podle některých lidí jde o oběť vraždy, podle jiných zase o přízrak. Střízlivější názory upozorňují na to, že může jít o dílo hackera, který se do iPhonu dokázal nabourat, nebo na to, že Apple prodal Mexičanovi kradený telefon, v němž někdo fotku nechal z recese.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.