Video brutální bitky: Žena (23) pobodala sokyni (31)! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Video brutální bitky: Žena (23) pobodala sokyni (31)!

Takhle se porvali
Takhle se porvali (Foto Krimi Plzeň)

Brutální bitka za bílého dne! V centru Plzně se popraly dvě party lidí, mezi kterými nechyběly ani mámy s kočárky. Incident skončil bodnutím do krku nožem a cestou do policejní cely.

Bitka začala kvůli nesmyslné zámince. Mladé ženě (23) vadilo, že se na chodníku musela vyhýbat dvěma matkám s dětskými kočárky. Smršť urážek vyvrcholila rvačkou mezi ní a jednou z maminek (31). „Mladší žena chytila svou sokyni za vlasy a bodla ji kapesním nožem do levé části krku v blízkosti čelisti,“ řekla policejní mluvčí Dagmar Brožová.


Zraněná z místa i s dítětem odešla. Až po chvíli zjistila, že na krku krvácí. Vzápětí se rvačka strhla znovu – útočníkem byl tentokrát partner napadené ženy, který se v rozčílení vrhl na útočnici. Přítrž řádění v ulici nedaleko plzeňského náměstí Republiky učinili až policisté. Ti útočnici s nožem zadrželi a převezli ji na policejní služebnu.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.