Park plný hrůzy! Žije tam 126... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Park plný hrůzy! Žije tam 126...

Na tomto místě může žít až 200 sexuálních delikventů!
Na tomto místě může žít až 200 sexuálních delikventů! (Foto ara)

Park ve floridském Saint Petersburgu je postrachem pro všechny rodiče. A děti by do něj rozhodně nepustili. V přívěsech tam totiž žije 126 lidí a VŠICHNI jsou to pedofilové!

Na první pohled místo nevypadá nijak zvláštně. Mezi stromy tam stojí řada mobilních domků, kolem kterých jsou malé zahrádky a pečlivě střižené keře. To, co ostatní děsí, jsou ale jejich obyvatelé, kteří mají jedno společné – spáchali sexuální zločin!

Dřív tam žili sexuální delikventi po boku normálních občanů, teď už toto místo slouží exkluzivně pro zločince. Vedle sebe tam tak bydlí pedofilové či ti, kteří přechovávali či šířili dětskou pornografii nebo na internetu hledali sex s dětmi. Ti všichni se teď snaží v parku na Floridě zbavit své minulosti a začít znovu. Pro začátek jim k tomu stačí v přepočtu něco málo přes 12 tisíc korun, za to dostanou na měsíc pokoj v přívěsu a druhou šanci, která je v tomto případě k nezaplacení.

A aby se vyhnuli pokušení, není v jejich okolí žádná škola ani zastávka, na které by děti mohly na žluté školní autobusy čekat... Bez dalšího deliktu. Zatím...

»Park« pro pedofily leží v Saint Petersburgu, nedaleko Tampa Bay. Je to místo, kde lze ubytovat až 200 lidí. K dispozici mají poradenské služby, ale i kostel. Na internetových stránkách se chlubí, že jejich obyvatelé zatím nebyli souzeni za jakýkoliv nový sexuální trestný čin, naopak jsou prý často napadání místními, kteří s pobytem pedofilů v blízkosti svých domovů nesouhlasí.

Víte, že...
...o parku byl v roce 2014 natočen dokumentární snímek Pervert Park, který byl loni oceněn na Sundance Film Festivalu?

Přečtěte si
miasek
24. 5. 2016 • 15:58

Problem je, ze sex maji mezi sebou a jejich deti jsou chudaci.

zadnice
24. 5. 2016 • 11:23

USA vzor pro náš "demokratický" systém!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.