Neteř nácka Göringa: Dobrovolná sterilizace! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Neteř nácka Göringa: Dobrovolná sterilizace!

Bettina tvrdí, že je svému prastrýci extrémně podobná.  Göring byl svého času v Německu populárnější než Adolf Hitler (†56).
Bettina tvrdí, že je svému prastrýci extrémně podobná. Göring byl svého času v Německu populárnější než Adolf Hitler (†56). (Foto Profimedia.cz)

V žilách jí koluje krev jedné z největších nacistických bestií, zakladatele gestapa a mimořádně podlého a brutálního velitele Luftwaffe Hermanna Göringa (†53). Než by Bettina Göring (60) geny předávala dalším generacím, radši se nechala sterilizovat! Nechce prý přivést na svět další monstrum.

Bettina je vnučkou Alberta Göringa (†71), bratra nechvalně proslulého šéfa Hitlerova letectva. V americkém městě Santa Fe, kam v 70. letech utekla spolu s bratrem z Německa, ji vypátral izraelský filmař Chanoch Ze‘evi, který chystá snímek o potomcích nacistických pohlavárů.

Stejné rysy

Praneteř Hermanna Göringa začala v USA obchodovat s přírodní medicínou, což ji živí dodnes. Minulost ji však stále pronásledovala, a tak se rozhodla od ní odstřihnout. Začala se stranit civilizace, přestala mluvit německy (dodnes se snaží rodnou řeč vytěsnit z hlavy), a hlavně – ve 30 letech se nechala sterilizovat. „Děsila jsem se představy, že porodím stejnou zrůdu, jakou byl můj prastrýc. Vždyť vypadám úplně stejně jako on! Oči, lícní kosti, profil... Jsem mu podobnější než jeho vlastní dcera!“ prohlásila na adresu Eddy Göring (77), jediného Göringova potomka.

Víte, že...

...Herman Göring byl v Norimberském procesu v roce 1946 odsouzen k trestu smrti, popravě však unikl, když v cele spáchal sebevraždu – spolkl kapsli s kyanidem?

Přečtěte si
majojo
11. 5. 2016 • 15:41

A zrovna, pokud se nepletu, její otec jako obchodní ředitel Škodovky, pomáhal takovým tím schindlerovským stylem zachraňovat židy.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.