Láska skončila znásilněním... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Láska skončila znásilněním...

Michal B. znásilnění zlehčoval. Tereza má následky dodnes.
Michal B. znásilnění zlehčoval. Tereza má následky dodnes.  (Foto Aha! – Jana Ulrichová, Facebook)

Dívku, kterou miloval, podle obžaloby brutálně znásilnil Michal B. (20) z Klášterce nad Ohří. Jejího bratra Josefa (13) se pokusil zavraždit, škrtil ho až do bezvědomí. To vše proto, že neusnesl jejich rozchod. Od včerejška se za to zpovídá před soudem.

Michal B. uvedl, že studentku Terezu (tehdy 17) velmi miloval. Chodili spolu půl druhého roku, dokonce spolu žili. Když si našla jiného, nezvládl to. Volal jí, přemlouval, ať se k němu vrátí, bombardoval ji desítkami SMS denně. Podle státního zástupce ji i vydíral intimními videi a fotkami. Protože byla v té době ještě mladistvá, čelí navíc obžalobě z výroby a přechování dětské pornografie.

Tereza se k němu ale vrátit nechtěla, vylákal ji proto na schůzku lstí. Když přišla, velmi surově ji znásilnil. Ještě předtím napadl Josefa (13), kterého škrtil tak, až upadl do bezvědomí.

U soudu včera Michal B. označil znásilnění, kvůli kterému se u Terezy rozvinula posttraumatická stresová porucha, za oboustranně dobrovolný sex. „Nebylo tam žádné násilí,“ prohlásil. Napadení jejího bratra popsal slovy: „Nějak jsem bouchnul.“

Vydával se za matku

Michal B. věděl, že by Tereza na schůzku s ním už nepřišla, použil proto lest. Klíči, které si nechal, se dostal do bytu její matky. Jejím jménem pak Tereze přes Facebook napsal, že je její bratr nemocný, ať přijede a postará se o něj. Dívka uvěřila, že jí píše matka. Za bratrem se proto hned rozjela. Michal B. oba v bytě napadl.

Přečtěte si
-bello-
10. 5. 2016 • 23:29

Holka má postraumatickou poruchu, ale na videu se producírovala a fotila ani jí nebylo 15, cikorce?

ararat
10. 5. 2016 • 18:58

Hrůza

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.