Smrtící dětské hřiště: Tady se utopil chlapeček (†3)! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Smrtící dětské hřiště: Tady se utopil chlapeček (†3)!

Včera se obyvatelé Písku raději smutnému místu vyhýbali.
Včera se obyvatelé Písku raději smutnému místu vyhýbali. ( Foto Aha! – Vlaďka Hradská)

Svíčky hořely včera na městském ostrově v Písku nedaleko místa, kde v neděli utonul chlapeček (†3). Ostrov uprostřed Otavy je jedno velké hřiště, všude kolem je ale voda...

V neděli odpoledne tam bylo množství lidí. Chlapec zmizel kolem 15. hodiny matce z dohledu. Podle jedné z vyšetřovacích verzí se na chvilku zapovídala. Zoufalá žena ho hned začala hledat, do pátrání se zapojila policie, hasiči a potápěči. Kolem půl osmé večer se rozléhal ostrovem zoufalý pláč zdrcené mámy, potápěči vylovili tělíčko jejího syna z Otavy.


„Syn tu byl, když vylovili toho chlapečka. Jeho maminka prý byla naprosto zoufalá. Ten ostrov je vlastně jedno velké dětské hřiště. Jsou tu pískoviště, prolézačky, minigolf, dřevěná loď a další atrakce a všude kolem voda. Kdyby tu byl plot, bylo by to bezpečnější,“ povzdechla si důchodkyně, která tam byla včera s vnučkou.
Případ šetří policie. „Zjišťujeme, jak přesně vše proběhlo. Vše nasvědčuje tomu, že to byla nešťastná náhoda. Maminka skončila v rukou psychologů,“ řekla policistka Kamila Ingrišová.
Na ostrově je kiosek a restaurace, pískoviště a další herní koutky.
Žena s dcerou položily svíčku na zeď jen kousek od místa, kde chlapečka vylovili.

Přečtěte si
-bello-
10. 5. 2016 • 23:17

Matku bych zavřela.Má mateřskou od toho, aby se dítěti věnovala, tedy i ho hlídala, kór u vody normální máma z dítěte nespustí oči.. Jenže matky na mateřské sedí, kafraj, mobilujou a nechávají svými malými zmetky otravovat okolí.V kavárnách, cukrárnách , marketech a i na dětských hřištích

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.