Tatínek splnil dceři poslední přání! Svatba na rozloučenou… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tatínek splnil dceři poslední přání! Svatba na rozloučenou…

I když malá Poppy-Mai absolvovala chemoterapii, nádor na mozku nebylo možné odstranit.
I když malá Poppy-Mai absolvovala chemoterapii, nádor na mozku nebylo možné odstranit. (Foto: ara)

Rodiče roční Poppy-Mai byli zasaženi krutou ranou osudu, když se od lékařů dozvěděli, že jejich malá dcerka má nádor na mozku. Ještě krutější bylo zjištění, že se s nádorem už nedá nic dělat…

To, ž nlékaři nebyli schopni mladým rodičům holčičku zachránit, způsobila lokace nádoru. Ten měla totiž Poppy-Mai z britského Norfolkuz britského Thetfordu v Norfolku hned za okem, pročež nemohl být odoperován. Nezbývalo tedy než čekat, až přijde konec. A ten bohužel nebyl daleko. I když statečná dcerka podstoupila chemoterapii, nebylo možné ji zachránit. Když se od lékařů rodiče dozvěděli, že jí zbývají poslední dva dny života, i přes počáteční šok se rozhodli, že jí náhlý odchod chtějí zpříjemnit.


Vzhledem k tomu, že Poppy-Mai odmalička zbožňovala svatby, udělal jednatřicetiletý tatínek Andy neuvěřitelné gesto. Svou malou dcerku si těsně před jejím úmrtím „vzal“. Jak informoval britský web mirror.co.uk, uspořádal dcerce takovou svatbu, jakou znala jen z televize. I přesto, že holčička bojovala o život místo dvou dnů dva týdny, předpověď lékařů se nakonec naplnila. „Poppy-Mai, naší překrásné princezně dnes narostla andělská křídla. Byla v mém náručí, když ji maminka hladila po hlavě. Už teď mi tak chybí,“ napsal zdrcený tatínek v den úmrtí dcerky na Facebooku.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.