Koupil si v bordelu nevěstku a uškrtil ji! Pak si dal pár panáků... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Koupil si v bordelu nevěstku a uškrtil ji! Pak si dal pár panáků...

Bývalého provozního restaurace Monte Bů Patrika O. přivádějí k soudu.
Bývalého provozního restaurace Monte Bů Patrika O. přivádějí k soudu. (Foto Aha! – Jiří Nováček)

Kdyby tak šel vrátit čas a kdybych tak nechlastal, pozdě přemítá oblíbený brněnský hospodský Patrik O. (30). Při opileckém flámu mu vloni v květnu hráblo. V hotelu zardousil prostitutku Lucii M. (†33), a i když sám na sebe o den později zavolal policii, hrozí mu až 18 let. Ženě jeho pokání život nevrátí.

Klidný, oblíbený, spolehlivý. Uměl vydělat prachy a dokázal je i roztočit. Noc před vraždou proflámoval v barech a hernách. Když se peníze rozkutálely, odskočil si do práce, kde ukradl 69 984 Kč z tržby. A pak i s kumpánem hurá do bordelu Angel! Ve vířivce si s dívkou Lucií domluvili soukromý sex v hotelu. Pro ženu byl poslední.

„Pohádali jsme se, nevím proč. Chtěl jsem, aby neječela a byla potichu,“ hájil se vrah u soudu. Dívce, které předtím za sex vyplatil deset tisíc korun, nejdřív přikryl pusu rukou. Když křičela a kopala, začal ji škrtit a pomohl si i polštářem. Po chvíli dívka ztuhla, Patrik O. zkoprněl. Došlo mu, co udělal. „Zkoušel jsem pak slečnu oživit studenou vodou ve vaně. Byla ale mrtvá,“ přiznal. Rychle proto zmizel, chtěl se ukrýt u otce ve Vídni. Cestou se mu ale všechno rozleželo. Dal si dalších pár panáků na kuráž a v Mikulově sám na sebe zavolal policii.

Bude muset zaplatit milion
Pozůstalá rodina požaduje po vrahovi odškodné 1,25 milionu, zaměstnavatel náhradu za ukradenou tržbu 69 984 Kč.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.