Auto se vřítilo na chodník - Těžce zranilo i miminko | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Auto se vřítilo na chodník - Těžce zranilo i miminko

Náraz auta doslova rozmetal kočárek po celém chodníku.
Náraz auta doslova rozmetal kočárek po celém chodníku.

KARLOVY VARY – Krvavý masakr způsobilo v Karlových Varech – Staré Roli auto, které se včera odpoledne vřítilo na chodník mezi chodce. Mezi čtyřmi zraněnými je i roční miminko, které teď bojuje v nemocnici o život.

Řidič vozu pickup srazil v ulici Závodu míru maminku s kočárkem a další ženu s pětiletým synem. Nejtěžší zranění utrpělo roční batole. „Ročního chlapečka zdravotníci ihned napojili na dýchací přístroje a v bezvědomí ho záchranka dopravila na ARO karlovarské nemocnice. Další posádka převezla na chirurgickou ambulanci nemocnice tři zraněné s odřeninami a otřesy mozku,“ uvedl mluvčí záchranky Lukáš Hutta.

Pro dítě bojující o život přiletěl před 16. hodinou do Karlových Varů vrtulník. „Mělo poraněnou lebku, mozek a utrženou slezinu. Letecká záchranná služba ho transportovala do Thomayerovy nemocnice v Praze,“ objasnil Hutta. Zda byl řidič opilý, nezvládl řízení, nebo havaroval kvůli technické závadě, šetří nyní policie.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.