To může udělat jen hyena! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

To může udělat jen hyena!

V tomto autě skončil mladý Karel Pravec. Chlapec po čelním nárazu letěl vzduchem a dopadl na zadní část auta. Řidič Petr Neisser ho pohodil v lese.
V tomto autě skončil mladý Karel Pravec. Chlapec po čelním nárazu letěl vzduchem a dopadl na zadní část auta. Řidič Petr Neisser ho pohodil v lese.

KUNŠTÁT – Bože, co to mezi námi žije za hyeny? V dražbě na internetu je k prodeji vůz, kterým řidič Petr Neisser (35) v listopadu srazil v Kunštátu na Blanensku školáka Karla Pravce (15) a pak ho smrtelně zraněného bez slitování pohodil v lese. Mladý kluk se hodiny plazil v bolestech k silnici, aby se zachránil.

Vzpomínáte? Řidič srazil kluka a pohodil ho v lese. Teď prodávají tu octavii jako unikát!

  • Kupte si naše auto
  • Je slavné
  • Skoro zabilo dítě!

Majitel žlutého vozu a prodávající Pavel Šimon se teď v internetové aukci chlubí, že jde o nejznámější Škodu Octavia RS v Česku!

Chlapec po čelním nárazu letěl vzduchem a dopadl na zadní část auta. Zlomil anténu, rozbil zadní sklo a propadl přímo do kufru. Neisser s přítelkyní Šárkou Suchánkovou si ho prý všimli až doma. Neisser pak hocha odvezl do lesa, kde ho pohodil na lesní cestě. Neisserovi za pokus o vraždu a neposkytnutí pomoci hrozí výjimečný pětadvacetiletý trest, i když podle policie není viník nehody. Jel maximálně padesátkou a Pravec mu prý sám vstoupil do cesty. Kdyby Neisser přivolal pomoc, zřejmě by vyvázl bez trestu.

Prodávaný vůz patří kunštátské firmě Abi plus, s.r.o, která se zabývá vývojem hudebních automatů a ve které Neisser v době nehody pracoval. „Je to moje auto. Chtěl jsem ho prodat už dávno, ale neměl jsem žádného zájemce, proto ho měl kolega Petr Neisser k dispozici,“ řekl Aha! majitel firmy Pavel Šimon, který auto prodává pod přezdívkou »nightx«.

Vůz je nyní k dispozici v internetové aukci jako Octavia RS – Nejznámější v České republice. Nárazem mi na autě vznikla škoda asi 70 tisíc. Dal jsem ho opravit a mohl bych částku vymáhat po viníkovi nehody, tedy Karlu Pravcovi. Tohle mi ale připadá jako schůdnější řešení,“ řekl Aha! jednatel firmy Pavel Šimon (35). Otec chlapce Karel Pravec se o aukci, ve které se Octavia RS objevila, dozvěděl včera od Aha! a byl doslova v šoku. Kromě toho, že se majitel auta chlubí, že jde o nejznámější takový sporťák v Česku, rovněž doporučuje, že pro zachování espézetky by měla octavia zůstat v Jihomoravském kraji. Vůz je prý v perfektním technickém stavu, protože veškeré »škody po střetu s chodcem odstranila odborná firma«. „O tomhle jsem neměl ani tušení, je to hrozné. Lidé jsou hyeny, vydělávají na lidském neštěstí,“ řekl překvapený Pravec.

Vyvolávací cena vozu byla před několika dny 1 koruna, nyní se částka za plně vybavený vůz s klimatizací, vyhřívanými sedačkami a nebo dešťovým senzorem stěračů vyšplhala na 181 400 korun. Vyhrazená částka pro prodej vozu ale ještě nebyla dosažena. „Ještě uvidím, za kolik auto prodám, ale rozhodně na tom nechci prodělat,“ doplnil Šimon s tím, že aukce skončí za patnáct dní.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.