Utekli do džungle! Už 5 let žijí mezi domorodci... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Utekli do džungle! Už 5 let žijí mezi domorodci...

Americká rodina už se prý do kmene Hewa začlenila.
Americká rodina už se prý do kmene Hewa začlenila. (Foto ara)

Doma v Americe měli všechno, na co si vzpomněli. Přesto ale milionářský pár Jessica George (34) – John Michael (33) nebyl šťastný. Tak jednoho dne sbalili své děti a odstěhovali se do džungle!

Novým domovem americké rodiny je nyní ostrov Papua-Nová Guinea, kde je s otevřenou náručí přijal kmen Hewa. Michael pomáhá místním mužům stavět a opravovat chatrče, Jessica maká v improvizované kuchyni. „Občas mi chybí možnost prostě zvednout telefon a objednat si pizzu,“ vzpomíná Jessica na bezstarostný život v USA, ke kterému se ale po pěti letech v divočině vrátit neplánuje.

„Do nejbližší vesnice to máme 10 dní chůze, jíme zkrátka to, co si vypěstujeme. Nejsou tu obchody, školy ani nemocnice,“ popisuje žena, které prý v džungli ze všeho nejvíce vadí obtížný hmyz. V chatrčích z lián, dřeva a listí se samozřejmě musí obejít bez elektřiny a veškerých technologických vymožeností.

Dcerky Lucy (9), Mattie (7) a Mia (5) tedy prožívají dětství bez tabletů, chytrých telefonů a počítačů – většinu času si hrají s místními dětmi, sbírají klacíky, šplhají po stromech... „Každý den cítím obrovskou úlevu, když zjistím, že jsou všechny moje děti celé,“ líčí Jessica nevyzpytatelnost života v džungli.



Přečtěte si
-bello-
14. 4. 2016 • 23:59

Ty děti bych jim nechala soudně odebrat.Ti se na nich podepíšou, idioti!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.