Tragédie na Rakovnicku: Nikolka (†13) se oběsila na stromě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Tragédie na Rakovnicku: Nikolka (†13) se oběsila na stromě!

Tělo dívky odvezla pohřební služba na pitvu.
Tělo dívky odvezla pohřební služba na pitvu.  (Foto Aha! – Robert Klejch)

Tělo mrtvé Nikolky M. (†13) nalezli včera ráno na Rakovnicku. Visela oběšená na stromě na kraji lesa, jen pár set metrů od obce Mšec. Zabila se sama, nebo ji někdo zavraždil?!

Nikolku, která ve Mšeci bydlela, objevil kolemjdoucí před sedmou hodinou ráno za místními chmelnicemi. Visela na stromě, na kterém byl myslivecký posed a k němu vedl dřevěný žebřík. Kriminalisté pracovali na místě činu dlouhé hodiny. O tom, co se stalo, ale mlčí. „Přesnou příčinu smrti určí pitva,“ řekla jen policejní mluvčí Michaela Richterová.

Lidé jsou v šoku

Místní si nedokážou celou událost vysvětlit. „Byla to pohodová holka, milá a usměvavá. Vůbec nechápeme, proč se to muselo stát,“ tvrdí obyvatelé Mšece. S dívčinou smrtí se jen těžko smiřují i její spolužáci. Nikdo z nich si nedokáže představit, že by si dobrovolně sáhla na život.

Nešťastná láska nebo...

Byla to vražda, nebo sebevražda? „Děti dnes nejsou psychicky otužilé a nejsou zvyklé překonávat potíže. Máme spoustu dětí, které se nechtějí učit, poklízet a chtějí si jen hrát na počítači. Příčinou může být už i ve třinácti letech nešťastná láska. Bohužel u nás statisticky spáchá sebevraždu pět až deset dětí ročně,“ říká psycholog Jiří Novák. Policie o příčinách tragédie ale zatím mlčí.

Muž, který dívku identifikoval, byl v šoku.

Na tomto stromě viselo dívčino tělo.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.