Zavražděná prostitutka Gabriela (†42): Vraha dopadli po 8 letech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zavražděná prostitutka Gabriela (†42): Vraha dopadli po 8 letech!

Zavražděná prostitutka Gabriela.
Zavražděná prostitutka Gabriela. ( Foto Aha – Vlaďka Hradská)

Téměř devět let zůstala nepotrestána vražda prostitutky Gabriely Supekové (†42), kterou vrah ubodal a hodil do Lipna. Teď by ale mělo být vše jinak. Z její smrti se zpovídá Milan M. (54).

Bývalý pasák vinu hned po zahájení soudního líčení popřel. Zavražděná Slovenka, matka šesti dětí, se živila na silnici E 55 v obci Skoronice na Českokrumlovsku prostitucí. Zmizela 12. srpna 2007. Její tělo pak objevili rekreanti na hladině Lipenské přehrady.

Policisté vyslechli desítky svědků a spolupracovali na případu s rakouskými kolegy. Původně měl být mezi podezřelými i nechvalně proslulý Josef Fritzl (81), který se v době vraždy pohyboval v okolí Lipna. Případ ale uvízl na mrtvém bodě do chvíle, než se objevila klíčová svědkyně.

Bývalá prostitutka Nikola V. (24) policii loni podrobně popsala, jak muž zavražděnou naložil do auta a také, že ji hodil do Lipenské přehrady. Před soudem však všechny zaskočila svým prohlášením. „Toho pána vidím poprvé v životě,“ řekla. Soudkyně Olga Smrčková ale nechala přečíst její původní výpověď, ve které Milana M. poznala. Hrozí mu až 15 let za mřížemi. Měla jen ponožky a boty

*14. srpna 2007 objevili svědci na hladině Lipna nahé ženské tělo slovenské prostitutky Gabriely. Mrtvá na sobě měla jen ponožky a tenisky.
*Ukázalo se, že byla zavražděna šesti bodnými ranami do hrudníku, z nichž jedna zasáhla srdce.
*Případ se dostal před soud díky výpovědi prostitutky Nikoly V. (25). Podrobně popsala, jak pasák zvaný Báno hodil tělo do jezera a ona tomu musela přihlížet.

Kdo byl tyran Josef Fritzl

Dlouhých 24 let věznil v dolnorakouském městě Amstetten ve sklepě domu svou dceru Elisabeth, znásilňoval ji a měl s ní sedm dětí. Policie ho zatkla v dubnu 2008 a o rok později byl odsouzen na doživotí.



Přečtěte si
-bello-
13. 4. 2016 • 22:16

Rozumím tomu článku tak, že ta druhá byla taky děv.ka a v té době jí bylo 14 let Jj, furt říkám, že sem Slovač leze horem dolem , vypráskat je!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.