Karvinou děsí úchyl: Káju (8) sledoval až domů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Karvinou děsí úchyl: Káju (8) sledoval až domů!

Úchyl operuje v blízkosti této školní družiny a školy.
Úchyl operuje v blízkosti této školní družiny a školy. (Karel Janeček / Blesk)

Dvě děti sledoval, doprovázel a lákal na sladkosti! Karvinští policisté pátrají po neznámém podivínovi, který obtěžuje děti u základních škol.

 Zbavit se jej cestou z družiny nemohla ani Kája (8), která přiběhla domů za mámou s brekem. Rodina z obavy odmítá uvést svou identitu. Maminka holčičky pro Aha! alespoň promluvila.  Muž zanedbaného vzhledu, kterému mohlo být kolem třiceti let, prý velice stál o pozornost. „Chtěl si s ní cestou z družiny v Majakovského ulici povídat a snažil se ji uplácet sladkostmi. Naštěstí marně. Dcera řekla, že ho nezná, že se s ním bavit nebude, že spěchá domů. I přesto šel vedle ní až k domu nad námi,“ uvedla maminka.

Někteří rodiče proto začali žáčky ze školy vyzvedávat. „Škola dělá maximum, aby zajistila bezpečnost dětí. Žáky i rodiče jsme informovali,“ řekl ředitel základky Roman Hamrus. Policisté se případem zabývají. Není totiž jediný. Podobnou zkušenost popsalo další dítě. A to jen o ulici dál.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.