Revenantem na vlastní kůži: Bosý lyžař prchal před vlky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Revenantem na vlastní kůži: Bosý lyžař prchal před vlky!

Janveer Bojoval o život, jako Leonardo DiCaprio ve filmu Revenant.
Janveer Bojoval o život, jako Leonardo DiCaprio ve filmu Revenant. (Foto Twitter, ara)

Jako Leonardo DiCaprio ve filmu Revenant: Zmrtvýchvstání si musel připadat britský lyžař Janveer Sandhu (30) v Bulharsku. 

„Během lyžování jsem narazil do stromu, zranil jsem se, tekla mi krev. Její pach přilákal smečku vlků. Utíkat z kopce jsem nemohl, musel jsem nahoru. Sníh byl do pasu, v lyžákách to šlo ztěžka, tak jsem je zahodil a utíkal asi 45 minut jen v ponožkách!“ popisoval později v nemocnici svůj »běh o život«.

Ten mu nakonec zachránil strom, do jehož větví se vyšplhal a přečkal noc. O hladu a žízni – snědl jen pár hrstí sněhu – a s omrzlýma nohama ho druhý den ráno zachránil motorista, který jel po nedaleké silnici.  



Přečtěte si
ivoadler
29. 4. 2016 • 10:36

Tady je vidět, že velké šelmy do evropské přírody nepatří. A to je ještě Bulharsko docela divoké. Co budou žrát v Česku, to teda nevím? Že tu nemají co žrát, o tom svědčí fakt, že těch pár kusů, které se sem zatoulali, se nijak raketově nemnoží. A to je ještě nenapadlo, že tůristi nemaj zbraně...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.