Usínáte po jídle? Tak jste nemocní! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Usínáte po jídle? Tak jste nemocní!

Chce se vám po jídle spát? Jste nemocní! Víte to?
Chce se vám po jídle spát? Jste nemocní! Víte to? (Foto ara)

Přepadává vás po jídle slabost, nesoustředěnost a pocit na omdlení? Tak máte reaktivní hypoglykémii! Co to pro vás znamená?

Reaktivní hypoglykémie se projeví hodinu až čtyři po jídle, kdy klesne hladina cukru v krvi a mohou se vyskytnout příznaky, jako je slabost, pocit nejistoty, brnění kolem úst, bolest břicha, pocení a pocit na omdlení. Můžou se projevit ale i závažnější příznaky, jako je změna osobnosti, silné bolesti hlavy, podrážděnost, spavost a někdy i smrt.

Sharon Anne Jackson (42) těmito problémy trpí! Každý den musí jít hne dpo jídle spát, protože nedokáže nic jiného dělat. Jednou, když ještě chodila do práce, tak po jídle v práci usnula.

Sharon
„Naštěstí, když se to stalo, tak byli všichni ostatní na obědě. Jedla jsem své brambory ve slupce a najednou se mi zavřeli oči,“ svěřila se Sharon deníku dailymail.co.uk.

„Když jdeme s rodinou na večeři, tak musíme jít asi v sedm a poté musíme jít do necelé hodiny a půl domů, protože nemohu zůstat vzhůru,“ dodala.

Přečtěte si
majojo
23. 4. 2016 • 19:52

Ale to ne Blesk, to Daily Mail.

stooslu
23. 4. 2016 • 19:13

"a najednou se mi zavřeli oči,“ svěřila se Sharon deníku dailymail.co.uk." ...proboha, co ty hrubky??? Pytomci.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.