Brit (44) s umělým penisem: Sex už si vyzkoušel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Brit (44) s umělým penisem: Sex už si vyzkoušel!

„Už nejsem panic,“ září spokojený Brit.
„Už nejsem panic,“ září spokojený Brit. (Foto: Profimedia.cz)

Na tuhle chvíli čekal 44 let. „Konečně jsem přišel o panictví!“ hlásá do světa šťastný Brit Mohammed Abad. Loni dostal od lékařů bionický penis. Že je funkční po všech stránkách, teď vyzkoušel s prostitutkou. A protože mu první sex dodal sebevědomí, začal muž hledat lásku.

Když bylo Mohammedovi šest let, srazilo ho auto a za sebou ho táhlo asi 500 metrů. Po těžké autonehodě zůstal bez penisu a levého varlete. Kvůli tomu nešťastník původem z Indie podstoupil 119 operací, průlom ale nastal teprve loni, kdy dostal 20 centimetrů dlouhý a plně funkční pyj za skoro 2,5 milionu korun. Na něj lékaři použili i kůži a tuk z Abadova předloktí. Díky němu může nejenom močit, je ale také schopen erekce i ejakulace. Topořit se jeho pyj začne ve chvíli, kdy zmáčkne spínač implantovaný do umělého varlete.


Měl to gratis
„Penis mi funguje perfektně, rád bych TO už konečně zažil!“ prohlásil Abad natěšeně ke konci loňského roku. Jeho zpověď si se zájmem přečetla i prostitutka Charlotte (35), která se okamžitě nabídla, že ho o panictví ráda připraví. A navíc zdarma (normálně si totiž účtuje 5,5 tisíce Kč za hodinu)! „Chtěl jsem na první sex někoho, kdo by mě bral takového, jaký jsem,“ svěřil se muž.

Slovo tak dalo slovo, s Charlotte se párkrát sešli a nakonec skončili v posteli! „Bylo to skvělé. Na ten den jsem čekal od puberty. Spadlo ze mě velké břímě, jsem šťastný,“ zajíkal se Abad štěstím. „Trvalo to asi hodinu a třičtvrtě, když jsme skončili, měl jsem koutky zavěšené za ušima,“ dodal spokojený Ind, kterému prý sexuální zkušenost zvýšila sebevědomí. Hned si proto vytyčil nový sen – najít tu pravou lásku a stát se otcem. „Lékaři zjišťovali, kolik mám testosteronu a spermií. Podle nich to možné je,“ uzavřel Brit.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.