Britský trestanec šokoval hlídače: Ve vězení osahával dceru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Britský trestanec šokoval hlídače: Ve vězení osahával dceru!

Věznice Barlinnie ve skotském Glasgow.
Věznice Barlinnie ve skotském Glasgow. (Foto Profimedia.cz)

Za co nejmenovaný trestanec ve věznici ve skotském Glasgow sedí, policie nezveřejnila. Jisté je ale to, že si pobyt prodlouží! Během návštěv totiž osahával vlastní dceru (9)!

S ohledem na dívku tají policisté i identitu britského počítačového experta (45), který si od dubna odpykával 16měsíční trest.

Za dobré chování měl být dokonce už loni v prosinci propuštěn na svobodu. Pak se ale objevily záběry z bezpečnostních kamer. To, čeho si na nich bachaři všimli, ho jistě dalších pár let ve vězení udrží.

Doteky, kterými dával během návštěv najevo náklonnost své devítileté dceři, totiž zdaleka nepřipomínaly projevy otcovské lásky! Dívku podle slov hlídačů osahával a jinak sexuálně obtěžoval.

Ze záběrů z kamer navíc zjistili, že nešlo o jednorázovou záležitost – chlípný otec prý svou dceru zneužíval po dobu dvou měsíců! Trest v podobě výpovědi nejspíš nemine ani hlídače – jak je možné, že si celou dobu ničeho nevšimli?!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.