Nesměl se připoutat! Teď je mrtvý... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Nesměl se připoutat! Teď je mrtvý...

Při nárazu do stromů řidič z auta vypadl a na místě zemřel.
Při nárazu do stromů řidič z auta vypadl a na místě zemřel. (pro Aha!: ÚZZS Karlovarského kraje)

PLZEŇ – Rychlá jízda se stala osudnou řidiči (68) z Příbrami. Nezvládl svůj vůz a havaroval u osady Trhomenské chalupy na silnici vedoucí z Karlových Varů do Plzně. Náraz do stromu nepřežil.

Muž se pravděpodobně vracel z lázeňského pobytu v Karlových Varech. „V mírné pravotočivé zatáčce nepřizpůsobil rychlost a vjel do protisměru. Dostal se až do levého příkopu, kde narazil do stromů,“ popsala kolizi policejní mluvčí Jolana Číhová.

Řidič nebyl připoután, a tak při nehodě vypadl z vozu. „V autě jsme ale našli lékařské potvrzení, že se nemohl připoutat bezpečnostními pásy ze zdravotních důvodů,“ objasnila mluvčí.

Při nárazu šofér utrpěl zranění, jimž na místě podlehl. „Měl závažné poranění hlavy, zlomeniny a jednu amputovanou ruku. Ani přes rychlý zásah zdravotníků mu nebylo pomoci,“ řekl mluvčí záchranné služby Karlovarského kraje Lukáš Hutta. Z auta zbyla jen hromada šrotu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.