Zavražděnou Elišku (†13) vyprovodil do nebe její koník! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zavražděnou Elišku (†13) vyprovodil do nebe její koník!

Eliščin koník šel v čele průvodu.
Eliščin koník šel v čele průvodu.  (Foto Aha! – Karel Kopáč)

Poslední sbohem dali včera rodina, přátelé a spolužáci Elišce B. (†13) z Teplic, kterou zavraždil její známý Daniel B. (14). Nebohou dívku vylákal na oslavu svých narozenin do chaty a tam ji ubodal.

Na hřbitov v Duchcově, kde má rodina hrobku, se přišlo s Eliškou rozloučit na 200 lidí. Čekali venku, protože do malé smuteční síně se vešla jen rodina. Eliška ležela v bílé rakvi v záplavě bílých květin a věnců od babiček, maminky, tatínka, jejích sester a dalších lidí. Během obřadu zazněly verše a také dvě písně Ztrácíš se od Marka Ztraceného a Voda živá od Anety Langerové. Když smuteční řečnice hovořila o tom, jak byla Eliška veselá, přátelská, jak ráda zpívala, hrála na kytaru a milovala koně, všichni plakali. Babička a maminka měly po celý obřad hlavu v dlaních, u hrobu, kam se pak smuteční průvod s rakví přesunul, je museli podpírat.


Rozloučit se s Eliškou přišel na hřbitov i její milovaný koník Filip, na kterém jezdila. Kráčel v čele smutečního průvodu. Když pak rakev spouštěli do hrobu, zpovzdálí několikrát zařehtal...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.