Sexuální tajemství diktátorů! Kolik žen měl Castro a co vzrušovalo Hitlera? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Sexuální tajemství diktátorů! Kolik žen měl Castro a co vzrušovalo Hitlera?

Adolf Hitler (†56), německý diktátor
Adolf Hitler (†56), německý diktátor (Foto: Aha! - ara)

O pouhém jednom varleti a zdeformovaném mikropenisu nacistického vůdce Adolfa Hitlera (†56) jste četli v Aha! už včera. Jaká sexuální tajemství ale skrývali další z diktátorů světové historie? Britský novinář Martin Phillips leckterá rozkryl.

Nero (†30), římský císař: Souložil se svou mámou!
Dožil se sice velmi nízkého věku, i přesto se ale stihl několikrát oženit, jednou dokonce za mladého chlapce! Zlí jazykové dokonce tvrdí, že miloval tabu a rád je pokořoval – i proto prý udržoval poměr s vlastní matkou.

Napoleon Bonaparte (†51): Měl rád nemytou...
Bonaparte si první sexuální zkušenosti odbyl ve společnosti prostitutek, o panictví prý ale přišel až na čtvrtý pokus, a to v zahradách Palais Royal. Svou ženu Josefínu údajně také vždy před svým návratem v dopisech žádal, aby se před sexem s ním ideálně tak tři dny nemyla...

Benito Mussolini (†61), italský diktátor: Neukojitelný hřebec
Neukojitelný Ital mluvil o monogamii jako o něčem nepředstavitelném. „Každý večer mám na sex tři až čtyři ženy, pěkně jednu po druhé,“ pochlubil se jednou. Experti odhadují počet jeho milenek na 5 tisíc!


Adolf Hitler (†56), německý diktátor: Stačilo mu málo
Se svým malým »kašpárkem« prý Hitler žádné velké divadlo nepředváděl. Aby se vzrušil, stačilo prý, aby si před ním Eva Braunová vyhrnula sukni, a on už ejakuloval! Při sexu se nesvlékal, jen rozepínal poklopec, a aby si kalhoty neznečistil, vycpával je ručníkem či ubrousky.

Mao Ce-tung (†82), čínský diktátor: Zavšivený kanec
Hygiena prý nikdy nebyla nejsilnější stránkou tohoto kruťase. Nesnášel mýdlo a vlasy měl plné vší, nanejvýš se nechal otírat horkými ručníky. Měl snad všechny přenosné pohlavní pohlavní choroby, přesto souložil s tisícovkami žen, a to až do velmi pozdního věku.

Fidel Castro(89), kubánský diktátor: 35 tisíc žen!
Dokud mohl, byl Fidel neskutečně vášnivý milovník. Obšťastnil prý 35 tisíc žen! „Po dobu více než čtyř desetiletí spal minimálně se dvěma ženami denně. Jednu měl na oběd, jednu k večeři. A někdy i »snídal«...,“ citoval deník New York Post svůj nejmenovaný zdroj.

Saddám Husajn (†69), irácký diktátor: S viagrou a na »kovboje«
Měl tři manželky a pět milenek. Aby všechny uspokojil, byly jeho nejlepšími kamarády modré pilulky viagry. Jeho milenka Parisoula Lampsos odhalila, že to rád dělal s kovbojským kloboukem na hlavě a při sledování videí, v nichž umírali jeho nepřátelé.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.