Opilá převrátila auto! Stejně jako otec... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Opilá převrátila auto! Stejně jako otec...

Takhle bourala dcera bývalého velitele chrudimských výsadkářů.
Takhle bourala dcera bývalého velitele chrudimských výsadkářů.  (Foto: PČR, HZS)

Řečem o špatné výchově a spoluvině na nehodě dcery Evy K. (26) v opilosti čelí bývalý velitel chrudimských výsadkářů Zdeněk K. Ukázalo se, že jablko nepadlo daleko od stromu! Dceru pozval na víno a ta druhý den ráno převrátila vůz na střechu jako kdysi on opilý a na témže místě.

Dceru bývalého velitele praporu, který se účastnil misí v Afghánistánu, den před nehodou zaujal na internetu článek o tom, že sklenka červeného vína před spaním je dobrá na hubnutí. Jí na Facebooku sdílený text neunikl otci, který ho hned podpořil. „Máš u mě lahvinku červeného, tak si dej na noc 2,“ napsal dceři na sociální síti a ta souhlasila. Jen u dvou sklenek vína podle všeho Eva K. nezůstala. Měla totiž 2,5 promile, když si druhý den o půl deváté ráno natloukla poté, co se u Vlčnova s červeným vozem Hyundai Getz převrátila na střechu. To samé s téměř shodným množstvím alkoholu se přihodilo před třemi roky jejímu otci. Za tuto nehodu v opilosti tehdy dostal pokutu a zákaz řízení.

 

Léčil se, čeká to i dceru?
„Řešení problému s alkoholem se mi nedařilo, byť jsem měl podporu rodiny a přátel. Nezbývalo, než se problému postavit čelem a požádat o pomoc odborníky,“ přiznal bývalý výsadkář s tím, že problémy s alkoholem vyřešil. „Moje dcera způsobila také dopravní nehodu v opilosti, naštěstí ublížila jen sobě a zničila auto. Ponese za to důsledky a o její vině a výši trestu rozhodne soud,“ komentoval pochybení dcery Zdeněk K.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.