Uprchlý podnikatel Krejčíř vyfasoval 35 let: Nepomohl mu ani psychiatr...! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Uprchlý podnikatel Krejčíř vyfasoval 35 let: Nepomohl mu ani psychiatr...!

Podnikatel označil celý proces za nespravedlivý a na místě se odvolal.
Podnikatel označil celý proces za nespravedlivý a na místě se odvolal. (Reprofoto Twitter)

Vymlouval se na nemoc, na to, že kvůli pobytu v kriminále strádá fyzicky i psychicky, žádal předvolat psychiatra, psycholožku a lékařku, chtěl odložit jednání... Nic mu nepomohlo. Radovan Krejčíř (47) včera v Johannesburgu vyfasoval za pokus o vraždu, únos a obchod s drogami 35 let!

Vinným byl uznán už loni, včera se (už podruhé, protože pondělní stání přerušil anonym, který nahlásil, že v budově je bomba) rozhodovalo jen o výši trestu. A soudce Colin Lamont byl nekompromisní.

Ač žalobce navrhoval pro Krejčíře »jen« 28 let, Lamont poslal Čecha do basy rovnou na 35 roků! Výši trestu zdůvodnil mírou závažnosti a společenské nebezpečnosti zločinů, z nichž byl usvědčen.

A sám Krejčíř? V poutech (oproti pondělku měl klasická »želízka«) po vynesení rozsudku jen anglicky prohlásil, že: „...jeho odsouzení je šokující a neexistují pro něj žádné objektivní důkazy.“ Celý proces též označil za nespravedlivý a na místě se odvolal.



Přečtěte si
mekanik
24. 2. 2016 • 08:59

Radovane ta ararat je ale fíííča viď.buď rád že jsi tam kde jsi.ararat by ti otrávila tak život že je lepší bejt v krimu

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.