Petr Baroš z Kroměříže (38): Zbili ho na pohřební hostině! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Petr Baroš z Kroměříže (38): Zbili ho na pohřební hostině!

Takto dopadl Petr Baroš poté, co chtěl umravnit budoucí švagry.
Takto dopadl Petr Baroš poté, co chtěl umravnit budoucí švagry. (Foto pro Aha! – Richard Baroš)

Útok tři na jednoho zažil na vlastní kůži Petr Baroš (39) z Kroměříže. Jen kvůli jinému názoru ho brutálně zbili a zkopali budoucí švagři. S rozbitým obličejem skončil muž v nemocnici.

Surový útok se odehrál 5. února na smuteční hostině v jednom z kroměřížských bytů. Slovní roztržka přerostla v brutální výprask, pokračující skopáním ze schodů a kopáním muže do hlavy na chodníku před domem.

Týden před incidentem spáchala jedna ze čtyř sester přítelkyně Petra Baroše sebevraždu. „Rozešel se s ní přítel a ona vyskočila z pátého patra,“ prozradil Aha! Baroš. Další dvě sestry mají za muže Romy, kteří okamžitě začali expříteli mrtvé dívky vyhrožovat smrtí.

Policisté na pohřbu

Mladíkovi, který podle Baroše i jeho nastávající za smrt dívky v žádném případě nemohl, doporučila rodina i policie, aby na pohřeb bývalé milé nechodil. Mladík poslechl, smuteční obřad přesto pro jistotu hlídali policisté, kteří výhrůžky nebrali na lehkou váhu.

Řekl svůj názor

Ani na smutečním posezení nebyl klid. „Romové pořád dokola vykřikovali, že si toho kluka najdou a že ho zabijou. Už jsem toho měl plné zuby, tak jsem je okřikl, aby toho nechali, že za to přece nemohl. Že to bylo dobrovolné rozhodnutí té holky,“ řekl Baroš.

Kopance do hlavy

Následující chvíle dokáže Baroš popsat jen slovy: „Rozpoutalo se peklo.“ Oba dva budoucí švagři a jeden další jejich příbuzný se na něj vrhli. Surově ho zbili v bytě, na chodbě a nepřestali ani na ulici, kdy surově kopali ležícího muže do hlavy. Baroš skončil v nemocnici, útočící v péči policie. „Kriminalisté věc prověřují, provádějí nezbytné výslechy a zajišťují důkazní materiály,“ uvedla kroměřížská policejní mluvčí Simona Kyšnerová.

Přítelkyně stojí při něm

Pro přítelkyni Petra Baroše byl útok manželů jejích sester na přítele šok. „Myslím, že to nesu daleko hůř než on,“ prozradila žena (35) Aha! s tím, že svým přítelem plně stojí a souhlasí s jeho názorem, že ze smrti její sestry nelze nikoho vinit. Se svou rodinou přerušila veškeré styky a připojila se k trestnímu oznámení na švagry.

Šlo o pokus vraždy?

Pokud bude mít Petr Baroš trochu štěstí, nemusel by se s bijci až osm roků potkat. Za těžké ublížení na zdraví či jeho pokus je může soud poslat právě až na osm let za mříže. Pokud by však orgány činné v trestním řízení vyhodnotily vzhledem k okolnostem věc jako pokus vraždy, mohli by si jít útočníci sednout do kriminálu až na osmnáct let.

Přečtěte si
rezacek
25. 8. 2016 • 10:09

Tak to já s takovými nemám zkušenosti žádné, protože jsem je ještě nepotkal.

rezacek
25. 8. 2016 • 10:06

A já jsem podle fotky napřed myslel, že už zahájili dědické řízení. Jinak ale si za to může sám: s cikány si prostě za jeden stůl nesednu, ani kdyby to měla být hostina.

klidas87
16. 2. 2016 • 15:30

Petra určitě neživíš to nemusíš mít strach. Chodí normálně do práce a jeho přítelkyně taky. Jediné kdo je černé jsou ti dva povedení švagři

ellenic
16. 2. 2016 • 12:20

fortun

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.