Vojtu žena honila po bytě s nožem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Vojtu žena honila po bytě s nožem!

Pan Vojta měl štěstí, že opilé přítelkyni utekl.
Pan Vojta měl štěstí, že opilé přítelkyni utekl. (pro Aha!: Martin Průša)

CIZKRAJOV – Jako smyslů zbavená řádila věčně opilá Jarka (32) z Cizkrajova ve společném bytě v bytovce, kde žije se svým přítelem Vojtou (58).

Jako smyslů zbavená řádila věčně opilá Jarka (32) z Cizkrajova ve společném bytě v bytovce, kde žije se svým přítelem Vojtou (58).

Pod obraz opilá při hádce vytasila kuchyňský nůž a šla s ním proti příteli. Řvala na něj, že ho zabije, a šermovala mu s kudlou před obličejem.

Vyděšený Vojta dostal strach, z bytu utekl a zavolal policii. Ta pak rozběsněnou Jarču odvezla k výslechu, na záchytku a pak dostala na 10 dní zákaz vstupu do bytu. „Už poněkolikáté na mě šla s nožem. Když se ožere, je jako utržená ze řetězu, ale už ji doma nechci a nechci se o tom už bavit,“ řekl Aha! ještě zdrcený dělník Vojta, kterého družka napadla už několikrát. Teď má strach a bojí se, co bude dál. Soud sice může zákaz vstupu do bytu prodloužit až na jeden rok, otázkou ale je, zda to udělá.

„Ona už předtím žila s nějakým chlapem, toho kudlou bodla a pak mu platila bolestné. Seznámili jsme se, když tu sázela stromky, vzal jsem ji do bytu, ale teď už ji nechci ani vidět,“ dodal pan Vojta.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.