Záhadná smrt pejskařky Marie (†47): Zabil ji její syn? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Záhadná smrt pejskařky Marie (†47): Zabil ji její syn?

Marie S. se nevrátila z vycházky se psem. Její syn jde před soud.
Marie S. se nevrátila z vycházky se psem. Její syn jde před soud.  (Foto INT)

Záhadná vražda pejskařky Marie S. (†47) míří k soudu. Podle policie má smrt ženy z Myšence na Písecku na svědomí její syn (24). Hrozí mu až 18 let za mřížemi.

„Státní zastupitelství už případ předalo soudu. Muž zůstává ve vazbě kvůli případnému ovlivňování svědků,“ řekl policejní mluvčí Jiří Matzner. Jak se Aha! podařilo zjistit, syn odmítl vypovídat a motiv hrůzné vraždy je i po skončení vyšetřování nejasný. Původně byly ve hře majetkové neshody.

Ukázalo se ale, že majetek byl v rodině rozdělený. „Je možné, že v sobě něco dusil. Mohlo jít i o nějakou úchylku. Na odlehlé místo u tůně, kde byla později nalezena, ji vylákal,“ řekl jeden z policistů. Obviněný mladík pracoval s dětmi, působil jako vedoucí letních táborů.

Co se stalo

Marie S. odešla loni 1. května na pravidelnou procházku se psy a už se nevrátila. Rodina zalarmovala policii a při pátrací akci bylo večer objeveno její tělo v odlehlé tůni u řeky Blanice. Pitva prokázala, že zemřela na udušení, když se topila. Dva měsíce po tragédii policisté obvinili z vraždy syna pejskařky.

Přečtěte si
adjacky
7. 2. 2016 • 11:24

Uřízněte mu HLAVU nic jiného si mr---tka nezaslouží zlikvidovat vlastní mámu hovadooooooooooo rosekat na kousičky a splachnout do WWWCCCC tam patří

ochcallis
6. 2. 2016 • 12:40

Asi ho již matka pejskařka pořádně sr.ala

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.