Zemřel na prostitutce! Zaklínil se v ní a museli ho odoperovat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zemřel na prostitutce! Zaklínil se v ní a museli ho odoperovat!

Na nosítkách se kromě muže skrývá pod dekou ještě další osoba.
Na nosítkách se kromě muže skrývá pod dekou ještě další osoba. (Reprofoto Youtube)

Tak na tuhle šichtu jistá prostitutka z Číny asi jen tak nezapomene. Klienta, kterého zrovna »obsluhovala«, zabil při sexu infarkt. A co víc, zasekl se v ní penisem! Dokonce tak nešťastně, že ho z ní lékaři museli odoperovat!

To, že jeden z kopulujícího páru zemře, je samo o sobě dost morbidní. Jenže pro čínskou »kněžku lásky« tím děsivý zážitek zdaleka neskončil. Dle všeho dostala takový šok, že se jí v křeči sevřelo svalstvo ve vagině tak intenzivně, že v sobě uvěznila mužův úd.

Penis captivus

Tomuto jevu, který je u lidí velmi vzácný (u zvířat však poměrně častý), se říká penis captivus. Obvykle trvá jen několik sekund, někdy však penis odříznutím od krevního oběhu zbytní natolik, že z pochvy zkrátka nejde vyndat. A to byl i tento případ. Zoufalá prostitutka se tak musela dovolat pomoci záchranářů, kteří ji, společně s mrtvým, zaklíněným klientem, odvezli do špitálu. Tam je musel oddělit až chirurg. Na krátkém videu z tohoto převozu, které se objevilo na internetu, je jasně vidět, že na nosítkách se kromě muže skrývá pod dekou ještě další osoba. A zřejmé je i to, že poslední poloha, kterou si senior s prostitutkou vyzkoušeli, byla »na koníčka«.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.