Tlustá dívka zaujala svět: Víme proč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tlustá dívka zaujala svět: Víme proč!

Dana je opravdu šikovná a to, co dokáže se svým tělem vás dostane!
Dana je opravdu šikovná a to, co dokáže se svým tělem vás dostane! (Foto ara)

Dvaadvacetiletá Dana Falsetti ukázala, co jí pomohlo zbavit se záchvatového přejídání se a naučilo ji to milovat samu sebe. To, co dokáže, vám vyrazí dech!

Buclatá dívka se totiž začala věnovat józe a to i přes to, kolik kilogramů váží. Její tělo je neuvěřitelně ohebné a dokáže neskutečné věci, kterým neuvěříte.

Danu trápila její váha 136 kilogramů a rozhodla se, že zhubne. Když však zhubla na 104 kilo, stále se cítila mizerně. Řekla si tedy, že zkusí jógu, která jí nakonec změnila život.

„Rozhodla jsem se, že zkusím jógu, protože to bylo něco nového. Toužila jsem po tichu, relaxaci a meditaci. Neměla jsem tušení, že mě to naplní vnitřní silou, kterou jsem potřebovala k lepšímu pohledu na sebe a svůj život,“ prozradila Dana webu dailymail.co.uk.

Momentálně pracuje jako učitelka jógy.

 

Přečtěte si
-bello-
12. 2. 2016 • 23:55

s Čínou , Tibetem a asimilací je to trefa !

-bello-
12. 2. 2016 • 23:38

anka vezmu-li fotky naší rodiny a dobu 30. let a pak dobu let 60. ( Starci na chmelu např.), tak holky byly krásný, nosily krásný sukně a šaty , nosily klobouky a jehly a pak i džíny, malovaly se a byly mile ženské.Měly plochá !!! břicha, většinou štíhlá těla a chodily s hlavou nahoru, protože všechny četly, že ladná chůze se pěstuje s knihou na temeni .A když kráčely v jehlách , tak propínaly žensky kolena a měly vypnutá prsa a sváděly chlapy, protože pro to se narodily. A ven by nikdy nevyšly ve špinavých botách. Diabetu bylo málo a vysokého cholesterolu taky. .Zjisti si proč. Hodně současných holek ve fitkách cvičí pekáč buchet, příčný břišní svaly , dělaj ze sebe chlapy a taky tak mluví. A protože nejsou z dob minulých o ladné chůzi nic nevědí a tak chodí s pokrčenýma kolenama asi tak , jak žirafa. A chlapi jsou divní, když se jim to líbí . Trvalá frčela všude na světě, v 50. létech nosily ženský šátky i hubertusy ( ale jen některý) a koneckonců v USA taky.Žádný komunismus pravou ženskou nedonutil frknout si na hlavu šátek, anebo jen jen na chvilku a za rohem sundat. ( Co nedokázal komunismus dokáže za chvíli arabský džihád ). Jsem Evropanka , kořeny nemám Blízko ani zadně Východní. . Asány ( a třeba i zasány ) mi nic neříkají , zírat směrem na východ po ránu mě ani nenapadne, sednu dám radši hrnek až 2 kafe , tím nakopnu metabolismus adekvátní mému geografickému pásmu. Zaobírat se jing jang stravou by mě zabilo, nejsem blbá , ty lidi jsou otroci času. Power jóga v rukou mistra ti narovná tělo, ale to musí být zdravý. Ta holka evidentně zdravá dost není. Mně se to taky nelíbí! Je to prostě hnusný tlustý tělo,pro který není jediný rozumný důvod ho obdivovat. Pro mě je ale odpudivá. Výkonně jsem sportovala, bez fitka nevydržím a tohle neustojím přesně tak jak dutchschulz.

-bello-
12. 2. 2016 • 22:05

dutchschulz je tam značka firmy wood , hledala jsem je jich ale moc. Asi dřív prodávala dřevěnou ( dřevodýhovanou ) podlahu a mezitím si zadarmo v prostorách firmy střihla střihla vedlejšák.Co projde v Anmglii, neprošlo by tady.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.