Majitel Hačika škrtil gumičkou! Aby neštěkal... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Majitel Hačika škrtil gumičkou! Aby neštěkal...

Je to raketa, říká o Hačikovi spolumajitelka hotelu Taťána.
Je to raketa, říká o Hačikovi spolumajitelka hotelu Taťána. (Foto Aha! – Alexandr Malachovský, www.vip-pets.cz)

Kříženec Hačiko bez domova si »vyzlobil« místo v luxusu mezi mazlíčky. Teď se ve VIP hotelu se školkou pro psy učí etiketě, aby konečně našel šťastný domov.   

Hačiko ví, jak tvrdý může život být. Možná proto se stal neřízenou střelou. Když přišel do olomouckého útulku, sípal a měl modrý jazyk. Život mu zachránila operace. Lidé, kteří ho do té doby měli, mu totiž natáhli kolem krku gumičku, aby neštěkal a nechali mu ji zarůst do kůže. Ve VIP Pets hotelu ve Studeněvsi u Slaného, jehož majitelky přijaly Hačika do dočasné péče, se život čiperného útuláčka změnil v sen »Beverly Hils«.

„Chtěli jsme dát šanci beznadějnému případu z útulku, aby našel domov,“ říká spolumajitelka hotelu Taťána Lisičkina. Ve výběrovém řízení prošel jako nejvhodnější kandidát Hačiko. „Do útulku se z adopce šestkrát vrátil, někdy hned druhý den. Je raketa,“ říká Taťána.

Nejtěžší bylo pro Hačika zvládnout povely »čekej« a »zůstaň«. „Učení mu šlo lépe, než jsme čekaly. Dnes už je připravený na život po boku vlastního páníčka,“ říká Taťána.

Chcete ho? 

I když psí etiketu Hačiko zvládl, nikdy nebude »gaučák«. Jeho temperament ale ocení akční páníček nebo rodina. Chcete ho? Volejte 724 841 799

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.