Neuvěřitelná hloupost! Vyprala si miliardový tiket... Vítězná čísla jsou čitelná, ale... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Neuvěřitelná hloupost! Vyprala si miliardový tiket... Vítězná čísla jsou čitelná, ale...

Nikdy před tím nic nevyhrála...
Nikdy před tím nic nevyhrála... (Foto: Profimedia.cz)

Velké loterijní výhry vždy přinášejí kouzelné životní příběhy. Ten, který nyní prožívá Susanne Hinte (48), ale všechny předčí. V Británii žijící Němka zničila tiket na pohádkový miliardový jackpot v pračce!

Dvojnásobná matka Susanne Hinte se do Británie vdala za vojáka, ale brzy se rozvedli. Bydlí v pronajatém domku ve Warndonu, něco přes kilometr od obchůdku, kde si koupila osudný tiket loterie Camelot. Ten s později vylosovanými čísly 26, 27, 46, 47, 52 a 58 měl brát v přepočtu 1,15 miliardy korun. Jenže Susanne sázenku zastrčila do kapsy džín, které pak... Vyprala v pračce!

Susanne má letité problémy se srdcem, avšak od chvíle, kdy pochopila, co provedla, nevychází z domu, nespí a pořád pláče. „Ona vlastně nikdy neřekla, že vyhrála ten jackpot. Jenom říkala, že uhádla ta vítězná čísla. A ta jsem viděla na jejím tiketu i já,“ uvedla její dcera Natasha Douglas (28). Nešťastná Susanne už byla se zbytkem zničeného tiketu také v trafice Ambleside News, aby se poradila, co dál. Spolu s prodavačem (64) se shodli, že čísla na loterijním tiketu jsou rozmazaná, ale rozpoznatelná, údaje o datu a kód jsou však sedřené a nečitelné. Poslali ho na ústředí loterijní společnosti, aby ta rozhodla. „Nejhorší je, že lidé už teď po mámě žádají peníze, ona přitom neviděla ani penny. Pokud jí ten jackpot přiznají, bude se muset odstěhovat,“ zakončila Natasha.

Rozhodnutí do 30 dní
Velkou roli v rozhodování o tom, zda Susanne jackpot dostane, bude hrát to, že Camelot zná místo, kde byl vítězný tiket zakoupen, a na to bude brát zřetel, soudí odborníci... Loterijní společnost má na ověření tiketu 30 dní.

Autor:  so

Přečtěte si
nafta
26. 1. 2016 • 22:18

Blondína???

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.