Francouzští politici varují: Pozor na bezdomovce, mohou to být teroristé! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Francouzští politici varují: Pozor na bezdomovce, mohou to být teroristé!

Bezdomovci na první pohled působí neškodně...
Bezdomovci na první pohled působí neškodně... (Foto: Profimedia)

Bezdomovci v metru v někom možná vzbudí lítost, jiní je znechuceně obcházejí... Po varování francouzských politiků před nimi budou lidé možná i utíkat!

Senátoři Alain Fouche a François Bonhomme totiž v reakci na listopadové teroristické útoky (130 mrtvých) upozornili, jak snadné je odpálit nálož v pařížském metru – stačí se vmísit mezi bezdomovce! Muže zabalené v hromadě dek přece nikdo z terorismu podezírat nebude. Co když ale některý z nich pod ošuntělými hadry schovává pás s výbušninami? Jak si cestující mohou být jisti, zda v sobě některá z pověstných igelitek napěchovaných oblečením neukrývá bombu? Policisty nejspíš čeká nepříliš voňavá práce...

Přečtěte si
-bello-
7. 2. 2016 • 10:09

No to jsme se toho dozvěděli.Celá Evropa ví, že Francie je nejšpinavější kotel Evropy s usalašeným vedením IS. To určitě ! Francouzskej policajt uuuurčitě bude něco řešit! Ta cikánská mentalita natáhne akorát ruku pro další prachy z EU.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.