Ubodal přítelkyni (†34), ale do vězení se mu nechce. Skrývá se před policíí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Ubodal přítelkyni (†34), ale do vězení se mu nechce. Skrývá se před policíí!

Zavražděná Eva H. (†34).
Zavražděná Eva H. (†34). (Foto Aha!– Jana Ulrichová a facebook)

Vězení se už několik měsíců vyhýbá Milan Oračko (37) z Dubí, který předloni v květnu ubodal v bytě v Bílině svoji partnerku Evu H. (†34).

Pravomocně odsouzený vrah je stále na útěku, přestože policisté už koncem loňského roku avizovali, že vědí, kde se pohybuje. Oračko své přítelkyni zasadil v hádce několik ran kuchyňským nožem. Sousedé, kteří tehdy vyběhli na chodbu, viděli otevřené dveře a za nimi ležící Evu. „Panebože, co jsem to udělal,“ řekl podle nich Oračko. Když pak volali záchranku, bylo slyšet, jak říká: „Alespoň mě zavřou a bude klid.“


Oračkovi se ale ve skutečnosti za mříže nechce. Soudu se vyhýbal a pak se ho snažil přesvědčit, že se Eva H. ubodala sama. Teď se skrývá, policisté po něm pátrají.

Pozor, je nebezpečný!
O pomoc prosí policie i veřejnost. Zároveň ale varuje, že má Oračko násilnické sklony. „Nedoporučujeme proto, aby se ho lidé snažili sami zadržet,“ uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

Milan Oračko měl za vraždu nastoupit do vězení už loni v srpnu. Místo toho se skrývá.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.