Senior (†68) tvrdil: „Jsem strýček dětí!“ Otec (39) muže fackou zabil | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Senior (†68) tvrdil: „Jsem strýček dětí!“ Otec (39) muže fackou zabil

Petr L. přiznal, že seniora udeřil do tváře, a že poté spadl hlavou na chodník. Následně zemřel.
Petr L. přiznal, že seniora udeřil do tváře, a že poté spadl hlavou na chodník. Následně zemřel. (Foto Aha! – Karel Janeček)

Dobře mířenou ranou dlaní do obličeje poslal k zemi seniora Josefa M. (†68) rozzuřený a podnapilý otec pěti dětí Petr L. (39). Senior zemřel. Podle otce šlo o úchyla.

Nezaměstnaný a nemocí motýlích křídel trpící otec Petr L. nesl nelibě, že se děda motá okolo jeho pěti potomků. Že jim nosí čokolády a jiné sladkosti, že je neustále vyhledává. „Říkal jsem mu, ať moje děti neotravuje. Jen se smál,“ sdělil Petr L.


Byl to úchyl?
„Myslím si, že to byl úchyl nebo tak něco,“ řekl Petr L., který po jedné facce sprovodil ze světa důchodce Josefa M. „Navštěvoval moje děti, předstíral, že je strejda, i ve škole. Ten večer se to nějak zvrtlo,“ dodal. Seniora otec postrkoval, nato mu uštědřil políček, po němž se zřítil na chodník, a zhmoždil si mozek. Po pár dnech v nemocnici zemřel. „Vysmál se mi do obličeje, že si bude dělat, co chce. Uletěla mi ruka, dostal facku,“ vypovídal u soudu Petr L., kterému hrozí až 10 let vězení.

Přečtěte si
-bello-
12. 1. 2016 • 00:31

Nechápu to. Buď je nemocný ( a ta nemoc není sranda) tak má invalidní důchod, nebo zas tak nemocný není , nemaká a je na podpoře a dělá děti a tu podporu jim propíjí Fakt je, že kdyby to někde hlásil, nikdo mu nepomůže a dědek za nima poleze dál. Úmyslně ho nezabil, tak sotva 10 let.Nadále jeho i jeho rodinu bude živit stát , pouze o jednoho úchylného dědka je míň.

mekanik
11. 1. 2016 • 07:42

kdyby mi někdo cizí lezl za dětma a dával jim i přes varování bonbonky a čokoládičky,tak bych mu dal pěstí taky a ne jednu

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.