Nicola chce nosit mrtvou Charlotte všude s sebou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Nicola chce nosit mrtvou Charlotte všude s sebou!

Fotografie
Fotografie (internal)

Oddanost velšských sester Hollandsových sahá až za hrob. Když Charlotte (†22) loni umřela na leukemii, Nicola (27) si nechala přes celá záda vytetovat sestřin obří portrét – jejím popelem!

„Charlotte byla tou nejlepší součástí mého života. Proto chci nosit vzpomínku na ni všude s sebou,“ vysvětluje matka dvou dětí Nicola pohnutky pro své netradiční rozhodnutí. Obří tetování má podobu anděla s tváří její mladší sestry, kterou nade vše milovala. „Tak velké je proto, aby bylo jasné, jak moc pro mě znamenala.“ Statečná Charlotte dlouho bojovala s leukemií, která jí úplně zničila imunitní systém. Poslední měsíce už musela odejít ze školy, protože se kvůli následkům nemoci nedokázala učit, a nakonec skončila odkázaná na nemocniční lůžko. Zemřela vloni v květnu obklopená svou rodinou.

2550130:gallery:true:true


Anděl s okovy
„Byla to skvělá holka, kamarádská. Nepokazila žádnou legraci. Ráda se chodila bavit do hudebních klubů s kamarády. Pak ale dvakrát po sobě zaútočila ta ďábelská nemoc a úplně jí vzala jiskru,“ vzpomíná Nicola. Součástí tetování jsou i okovy, která má sestra-anděl znázorněny na zápěstích. „Ty okovy symbolizují, jak ji ta zákeřná nemoc spoutala,“ vysvětluje Velšanka. Tatér použil inkoust s příměsí popela z Charlottiny kremace. Další část jejích ostatků pak má sestra ve skleněném prstenu, který nosí.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.