Německo v šoku ze sexuálních útoků migrantů. Znásilňují na potkání! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Německo v šoku ze sexuálních útoků migrantů. Znásilňují na potkání!

Uprchlíků v Německu stále přibývá.
Uprchlíků v Německu stále přibývá. (Foto EPA, Reuters )

Německo vře a střediskem odporu proti »nevděčným« migrantům je Kolín nad Rýnem. Zlobu mají na svědomí brutální sexuální útoky proti ženám, za kterými podle policie stáli muži severoafrického a arabského vzhledu. Jen v Kolíně jich bylo například na Silvestra přes devadesát!

V okolí tamního nádraží a katedrály se shromáždila tisícovka mužů. Z davu se následně vyčlenily skupiny o 20 až 100 lidech, které pak obkličovaly ženy na odlehlých místech, osahávaly je a okrádaly o mobily a peněženky. Teror ze strany utečenců dokonce odsoudila německá vláda, k uprchlíkům jinak bez výjimky vstřícná. „Je to poprvé, co se něco takového stalo v tak velkém měřítku. Zjevně máme co do činění s novou formou organizovaného zločinu,“ řekl ministr spravedlnosti. K důslednému postupu vůči pachatelům vyzvala i ministryně pro rodinu Manuela Schwesig. „Ženy nejsou lovná zvěř. Útoky na ženy, ať už jsou jakéhokoli druhu, nesmíme akceptovat,“ řekla.

Přečtěte si
stekajicikocka
12. 1. 2016 • 17:12

doskuzen se omezují, lidi blokují, stále lépe,že? Mladý Stropnický bude v koalici vládnout Magistrátu a plánuje 12 000 uprclíáků jen pro Prahu. Jen tak dál. Hlalvně že máme všichni aspoň základní vzdělání a můžeme volit.

mekanik
8. 1. 2016 • 23:44

ararat doufám žes byla na silvestra v Německu a pořádně si vrzla.no i když....kdo by na takovou krasavu inteligentní vlez.hm máš to blbý viď.už ani tihle čmoudi tě nechtěji

cqv1b
8. 1. 2016 • 15:41

bude ještě hůř, to je začátek, jejich pomalé "osmělování". evropská kultura je pro ně podřadná, nemluvě o ženách. děsím se toho, až budou cestovat po Evropě, vzhledem k volnému pohybu osob. už teď jsou i v menších městech ČR vidět v přijíždějících busech Arabové

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.