Blázen! Rukama chytal ženu letící z 11. patra! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Blázen! Rukama chytal ženu letící z 11. patra!

Číňan se pokusil ženu chytit… náraz však ani neztlumil.
Číňan se pokusil ženu chytit… náraz však ani neztlumil. (Reprofoto Youtube)

Málokdo by se zachoval jako on. Číňan Feng Ning (23) riskoval vlastní život, když se pokusil holýma rukama chytit ženu, padající z 11. patra věžáku! Beztak nepřežila, on má zlámanou nohu, vykloubené rameno a zpřetrhané vazy v koleni…

Neuvěřitelný incident, který se odehrál ve městě En-š‘, zachytila bezpečnostní kamera. Feng se zrovna vracel s kamarády z restaurace, když si všiml ženy, visící z balkonu v jedenáctém patře domu, pod nímž procházeli. „Chtěl jsem běžet nahoru a pomoci jí, jenže už se neudržela...,“ popisuje z nemocnice mladík, který tudíž ženu (policie příčinu jejího pádu zatím vyšetřuje) letící z výšky přes 30 metrů zkusil chytit do náruče. „Nedošlo mi, že je to nebezpečné, prostě jsem ji chtěl zachránit,“ líčí Feng, který ale neměl šanci náraz ani ztlumit – tělo padající obrovskou rychlostí ho doslova smetlo. „Byla to rána jako při zemětřesení. Když pak toho chlapce odtahovali jeho kamarádi ze silnice, strašně křičel,“ popisuje děsivé okamžiky svědkyně.


Žena na rozdíl od Fenga nepřežila, zemřela při převozu do nemocnice. To hrdina, jenž se nedávno vrátil z vojny, vyvázl »jen« s několika zraněními, z nichž nejvážnější je fraktura nohy. „Udělal bych to znovu. Jen je mi líto, že jsem ji nemohl zachránit,“ vzkazuje.

Přečtěte si
stanislavhahn
1. 1. 2016 • 10:53

Blázen je ten kdo to mluví.On je člověk..... (Y)

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.