Záhada vánočního večírku: Z centra Hodonína se vypařil muž! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Záhada vánočního večírku: Z centra Hodonína se vypařil muž!

Jan Masařík zmizel z firemního večírku v minipivovaru Kunc v centru Hodonína. Už 14 dní jej nikdo neviděl.
Jan Masařík zmizel z firemního večírku v minipivovaru Kunc v centru Hodonína. Už 14 dní jej nikdo neviděl. (Foto: Policie ČR)

Dopil pivo, otřel si ústa a vyšel před minipivovar v centru Hodonína. Bylo 16. prosince. Od toho okamžiku Jana Masaříka (58) z Přerovska nikdo neviděl. Jakoby se vypařil nebo snad propadl do země.

„Odešel z vánočního večírku kolem deváté večer, nevzal si ani bundu. Nic nikomu neřekl a slehla se po něm země,“ řekla Aha! policistka Kamila Haraštová. Kriminalisté vyloučili, že by se obéznímu muži z Přerovska udělalo najednou špatně a ležel někde v nemocnici. V úvahu nepřichází ani nehoda nebo třeba utonutí. Muž totiž zmizel ze samotného centra Hodonína, restaurace leží u hlavní křižovatky. Policie vyloučila i problémy se zákonem nebo třeba dluhy. Jan Masařík se od zmizení neozval ani rodině. Ta je ochromena strachem, přesto doufá, že se někde objeví. Detektivové však zatím žádnou pořádnou stopu nemají – jediným vodítkem při pátrání je tak fotografie a popis zmizelého, který poskytli spolustolovníci z večírku.

Zmizel muž v modrém
Jan Masařík je 170 cm vysoký, obézní. Když z hospody beze stopy zmizel, měl na sobě tmavě modrou mikinu, modré rifle, černé polobotky a na hlavě mohl mít černou kšiltovku. Víte, kde by mohl být? Volejte linku 158.

Přečtěte si
anonymouscz
25. 1. 2016 • 21:50

Na nápravě? Ty jsi asi hodně retardovaná kráva. Beztak za jeho zmizení můžeš ty když o tom takhle píšeš.

paula
30. 12. 2015 • 13:24

Na rušný křižovatce? Si ho někdo odvezl na nápravě ...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.