Boj o Hrad svedou dva vášniví kuřáci? Kubera: Jdu do toho. Miloš už to ví! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Boj o Hrad svedou dva vášniví kuřáci? Kubera: Jdu do toho. Miloš už to ví!

Fotografie
Fotografie (internal)

Kdo se v roce 2018 stane prezidentem republiky, je teď těžké předvídat. Vypadá to ale, že se jedno měnit nebude. Po ruce tu vždy zřejmě bude muset zůstat popelníček. Vášnivý kuřák Miloš Zeman (71) totiž dostane stejně »zapáleného« protivníka!

Senátor Jaroslav Kubera (68, ODS), kterého pro jeho vášeň přátelé přezdívají »tubera«, pro náš deník přiznal, že bude usilovat o prezidentskou funkci. „Už jsem to oznámil Milošovi, když tady byl na návštěvě teď naposledy,“ řekl. A co tomu prezident, který se na návštěvě Ústeckého kraje objevil začátkem prosince, říkal? „On zvedl palec nahoru jako »výborně«, když jsem mu řekl, že do toho půjdu proti němu, a smál se. My se známe hodně dlouho. Pak jsem se ho zeptal, jestli mě podpoří v druhém kole, to už úsměv ztuhl a legrace přestala. Na to už neřekl nic,“ vzpomíná Kubera. Podle jeho slov už se na něj obracejí třeba i jemu neznámí podnikatelé. A získal prý i nečekanou fanynku.


„Na jednom fóru jsem potkal Buzkovou a ta mi řekla, že jsem její nejoblíbenější senátor. Tak to mě úplně srazilo k barovému pultu, protože v době jejího úřadování my jsme byli názoroví nepřátelé. Ona měla blbý nápady. Ale bylo to milé,“ nebere si servítky Kubera. Ostatně svým přístupem »co na srdci, to na jazyku« a svými vtipnými replikami si získal přízeň mnoha lidí. A těžkou hlavu si nedělá ani z toho, že možná v souboji se Zemanem, který už opatrně kandidaturu připustil, neuspěje. „Každopádně někdy není důležité vyhrát, ale nedovolit, aby vyhrál někdo jinej,“ řekl Kubera.

Kdo by také mohl kandidovat
Šéf Hospodářské komory Vladimír Dlouhý (62)
Senátor ČSSD Zdeněk Škromach (58)
Kněz Tomáš Halík (67)
Exprezident Václav Klaus (74)
Europoslanec za TOP 09 Jiří Pospíšil (40)
Předseda Ústavního soudu Pavel Rychetský (72)

Jaroslav Kubera zemřel!

Přečtěte si
-bello-
29. 12. 2015 • 16:10

teri

-bello-
29. 12. 2015 • 13:25

Chybí jim tam Eliška Kaplicky , stará Borhyová a Emerová Mně by se líbila Bobošíková .O EU má jasno a o českém parlamentu taky

-bello-
29. 12. 2015 • 13:21

Kubera je líbivej,vypadá jakoby na rovinu, ale podle mě už je tím trapnej až protivnej.Hubu na špacír si umí pustit každej, ale koukám-li na jeho Teplice, pak je to ta huba dos ukecaná.Měl by brzdit. Jen, aby další prezident buď " v pravdě a lásce" , nebo " vydrancuj " co můžeš nepodkopal obchody + vztahy , které tak těžce dává dohromady Zeman.Naše " diplomacie " za Nečase pohnojila co se dalo! (A za Topolánka taky!)

st.rec
29. 12. 2015 • 09:59

Kdyby tubera vyhrál čekají nás nejspíš výdaje na státní pohřeb.A ti možní kandidáti,to je sbírka - zloději Dlouhý a Němcová,Pospíšil-mafián,ještě kdyby kandidovala Pavlínka Filipinda

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.