Soud s Petrem K. vrcholí! Z důkazů lze učinit jediný možný závěr... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Soud s Petrem K. vrcholí! Z důkazů lze učinit jediný možný závěr...

Fotografie
Fotografie (internal)

Státní zástupce Vít Legerský dnes zahájil před senátem Krajského soudu v Ostravě závěrečnou řeč v případu Petra Kramného obžalovaného z vraždy manželky a dcery v Egyptě. Předeslal, že řeč bude dlouhá. Řekl, že čin byl obžalovanému před soudem prokázán. Kramný podle obžaloby zabíjel elektrickým proudem.

"Z důkazů předvedených před soudem lze učinit jediný možný závěr, a to závěr o vině obžalovaného," řekl státní zástupce. Matka s dcerou podle něj zemřely rukou toho, který je měl chránit, protože neunesl hrozbu konce manželského vztahu. Kramný od počátku vinu popírá, tvrdí, že všichni tři měli žaludeční problémy. Legerský dnes řekl, že výpověď obžalovaného je ve všech podstatných bodech vyvrácena.

Dcera s matkou zemřely předloni v červenci, podle egyptských úřadů na následky dehydratace, popřípadě otravy. Žádný jed ale tamní experti nenašli. Těla po převozu do Česka pitvali znalci z Ústavu soudního lékařství v Ostravě, kteří jsou přesvědčeni, že na tělech Moniky Kramné a její dcery našli stopy po zásahu elektrickým proudem. Na základě těchto zjištění policie Kramného obvinila a soud jej poslal do vazby. V té je Kramný už téměř dva roky.

Přečtěte si
kiwi65
18. 12. 2015 • 23:50

Rozsudek je předem jasný ať už je pravda jakákoli.Po tom jak dlouho se to táhne už si soudci nemůžou dovolit ho pustit.To by pro ně byl nevídaný prů... Takže ať je vinen nebo ne taď už má smůlu.

ararat
18. 12. 2015 • 20:58

vyjde těsně podůchodu

egyptanka
18. 12. 2015 • 20:43

Konečně bude tato kauza 7.1.vyřešena. Musí to být úmorné pro všechny. Předpokládám sice,že se Kramný odvolá,ale moc se toho nezmění.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.