Jedno šňupnutí mu totálně změnilo život! Bohužel už není cesty zpět… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Jedno šňupnutí mu totálně změnilo život! Bohužel už není cesty zpět…

Fotografie
Fotografie (internal)

Silvestrovské oslavy loňského roku si mladý Carl Ayres (28) nikdy nepřestane vyčítat. Staly se mu totiž osudnou a dosud spořádaný život mu obrátily úplně naruby.

V rámci bujarých silvestrovských oslav se na večírku požíval nejen alkohol, ale také drogy. Úspěšný podnikatel a bývalý mariňák Carl se kamarády nenechal dvakrát pobízet a lajnu kokainu si šňupnul s nimi. Bylo to poprvé v životě a v tu chvíli ho ani nenapadlo, že by to mohlo být zároveň i naposledy. Carl si ale naložil více, než mohl jeho organismus unést.


Když si tři dny po požití kokainu si šel sportovně založený Carl zaběhat, neštěstí na sebe nenechalo dlouho čekat. Vysoký krevní tlak způsobený fyzickou zátěží v kombinaci s drogou stále kolující v jeho krvi nemohl znamenat nic jiného než mrtvici. Ta nastala následující den, kdy se Carl zhroutil uprostřed schůzky s jedním ze svých klientů. Dnes je to téměř rok, a jak vypadá Carlův zdravotní stav? Slova jeho matky jsou všeříkající. „Je to tak zničující. Byl vždy tak aktivní a plný života. Dneska mu utírám zadek…“ svěřila se britskému Daily Mailu. Carl skončil zcela paralyzovaný na invalidním vozíku a odkázaný na péči své matky. Ačkoliv věří, že bude zase chodit, lékaři tak optimističtí nejsou. Ti zároveň varují před nebezpečím mrtvice všechny mladé lidi, kteří kokain užívají. Jsou prý nejohroženější rizikovou skupinou.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.