Úchyl v obchodě! Jen se mrknu pod sukýnku... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Úchyl v obchodě! Jen se mrknu pod sukýnku...

Po voyeurovi teď jde dokonce i Scotland Yard.
Po voyeurovi teď jde dokonce i Scotland Yard. (Reprofoto Youtube)

Dělal, že si v regálech prohlíží boty, středobod jeho zájmu byl ale úplně jinde – pod sukněmi nakupujících dam. Neznámý úchyl v Londýně si je tajně fotil mobilem! Vše natočila bezpečnostní kamera a policie teď po voyeurovi pátrá.

Muži, který si v obchodě s botami pořizoval snímky do své perverzní sbírky, není podle záběrů více než 30 let. K ženám se vždy přikradl, stoupl si k nim zády, a zatímco předstíral, že kouká na boty, strčil jim ruku s mobilem pod sukni či kabát a fotil. To, že dámy měly třeba i kalhoty a on tak nemohl zachytit jejich intimní partie, mu asi nevadilo. Po několika minutách si úchyla všimla ochranka a z obchodu ho vyhodila s tím, že fotky musí smazat. To prý udělal a zmizel. Tak snadno ale nevyvázne. Vedení obchodu poslalo záběry policii, která případ řeší.. Po voyeurovi teď jde dokonce i Scotland Yard, protože je přesvědčen, že »perverzák« takhle v Londýně řádí už několik měsíců.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.