Po osmi letech dopadli němečtí policisté hledaného žháře. Neuvěříte, v jakém byl stavu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Po osmi letech dopadli němečtí policisté hledaného žháře. Neuvěříte, v jakém byl stavu!

Muž schovával po dobu osmi let mrtvolu hledaného muže ve skříni. Ta mezitím zmumifikovala...
Muž schovával po dobu osmi let mrtvolu hledaného muže ve skříni. Ta mezitím zmumifikovala... (scom)

Po muži podezřelém ze žhářství pátrala německá policie od roku 2007, kdy zmizel. Když se policistům konečně podařilo zmizelého muže najít, nebyl už schopen jakékoliv výpovědi. Případ musel nakonec objasnit dvaapadesátiletý soused, který mumifikovanou mrtvolu žháře ukrýval osm let ve skříni.

Údajný žhář zmizel před osmi lety v obci Liebenwalde nedaleko Berlína. Jeho mrtvola byla nalezena až v tomto roce na konci listopadu. Policisté mrtvolu objevili ve sklepě nájemního domu. Sem byl ale nebožtík přemístěn nedávno. Celých osm let předtím byl ukrýván ve skříni jednoho z obyvatel tohoto domu.


U něho se hledaný muž objevil v březnu roku 2007 krátce po svém žhářském činu. Dobrota, se kterou nájemník žháři azyl poskytnul, se mu ale příliš nevyplatila. V pokoji, kde měl přenocovat, se prý do druhého dne vlastnoručně uškrtil. Protože se hostitel obával případného obvinění ze žhářovy smrti, raději mrtvolu ukryl. Vzat do vazby nakonec nebyl, ale obvinění z „nepatřičného zacházení s mrtvým tělem“ zřejmě přesto neujde. Nejpodivnější na tomto případu je to, že mrtvola muže za celých osm let nezetlela a uchovala se v nepoškozeném mumifikovaném stavu, uvedl web Aktuálně.cz.

Přečtěte si
ban09
24. 12. 2015 • 09:34

Spíš bych řekla, že je chyba v překladu od autora článku a žhář se ve skutečnosti oběsil

setroseuros
24. 12. 2015 • 07:36

jak se muze nekdo sam uskrtit?! To je predce nesmysl. To je nemozne! a policie mu na to skocila? blbecci

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.