Zloděj nechtěl na 10 měsíců do basy. Skrýval se v doupěti na půdě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Zloděj nechtěl na 10 měsíců do basy. Skrýval se v doupěti na půdě!

Pro ozbrojeného mladíka si domů přišla zásahová jednotka.
Pro ozbrojeného mladíka si domů přišla zásahová jednotka. (Foto: Policie ČR)

Spletitou síť důmyslných nástrah nalíčil na ostré policisty ze zásahové jednotky odsouzený mladík (22) ze Zbraslavi na Brněnsku. Pobytu na svobodě se nehodlal vzdát bez boje. Zapojil do něj i svou dívku a bojové psy.

Několik měsíců se muž urputně vyhýbal nástupu do vězení. Odsedět si přitom měl pouhých deset měsíců. Mladík se vyzbrojil několika nelegálně drženými zbraněmi. Při jednom z pokusů o zadržení nebezpečně najížděl na policisty. Z domku, v němž přebýval, si udělal doupě. Věřil, že ho policisté v důmyslných skrýších nenajdou. Došla si pro něj zásahová jednotka a otevřít si musela násilím. „Uvnitř policisté narazili na jedenadvacetiletou přítelkyni hledaného muže. Ta tvrdila, že se v domě nikdo nezdržuje,“ uvedl policejní mluvčí Bohumil Malášek. Při prohledávání objektu zásahovka na dvorku narazila na několik psů bojových plemen. Skrýše speciální jednotku nezmátly. „V jedné z nich na půdě za falešnou stěnou našli hledaného muže. Ukrýval se ve stísněném prostoru mezi střechou a podlahou zaskládaný izolačními deskami z minerální vaty,“ popsal trefu do černého mluvčí.

Video se připravuje ...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.