Prezident Zeman se ozval nemocnému Gottovi: Popřál mu brzké uzdravení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Prezident Zeman se ozval nemocnému Gottovi: Popřál mu brzké uzdravení!

Kdykoliv se Zeman a Gott potkají, mají o čem hovořit.
Kdykoliv se Zeman a Gott potkají, mají o čem hovořit. (Foto Aha! – David Kundrát)

Nemocného Karla Gotta (76) podpořil v boji s rakovinou mízních uzlin také prezident Miloš Zeman (71). „Popřál jsem mu, aby se brzy uzdravil, a pogratuloval k ocenění Český slavík,“ řekl Zeman v Prezidentském Pressklubu na Frekvenci 1.

Hlava státu také reagovala na dotaz, co říká na to, že Gott si pro čtyřicátého Slavíka do Státní opery přišel i přes varování lékařů. „Já to považuji za samozřejmé gesto. A to z prostého důvodu: ať už je to zpěvák, nebo politik, setkání s lidmi nás nabíjí. Máme radost, že tam ti lidé jsou, že tleskají, že nás mají rádi,“ prozradil Zeman. „Podle mě je to velká vzpruha při léčbě této nemoci. Pronesl jsem prognózu, že Slavíka opět vyhraje, zaplaťpánbůh, že ho vyhrál, protože si ho zaslouží,“ dodal prezident, který Gotta velmi uznává. Zpěváka v neděli lékaři propustili po druhé fázi chemoterapie z nemocnice do domácího ošetřování. Třetí fáze má začít za dva týdny, tedy před Vánocemi.

Karel na Českém slavíkovi přebíral už 40. trofej.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.