Nejkrutější »šprým« v historii YouTube: Únos a pak... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nejkrutější »šprým« v historii YouTube: Únos a pak...

Video začíná narafičeným únosem vozu…
Video začíná narafičeným únosem vozu… (Reprofoto Youtube)

Tak tohle je už vážně přes čáru! Sam Pepper (26) je sice mezinárodní hvězdou mezi tzv. youtubery, tentokrát ovšem vymyslel nachytávku, s kterou u publika nepochodil. Aby taky ne, když zinscenoval »vraždu v přímém přenosu«!

Za oběť nechutného vtípku si vybral svého nejlepšího kamaráda Sama Golbacha (19). A ten kvůli prožil učiněné peklo! Asi půlhodinový »horor« začíná ve chvíli, kdy Golbach jede se svým kamarádem Colbym (autorův spojenec, pochopitelně) autem. Jenže to se jim »zakucká«, zastaví a v tu chvíli vše vypuká. Zezadu je přepadne, sváže a unese muž v kukle!


Zvrácená show graduje na střeše neznámého domu. Vyděšený blonďák Golbach sedí připoután želízky k židli a sleduje domnělého únosce, který se chystá jeho kamaráda Colbyho zavraždit. Když drží u jeho spánku zbraň, vyděšený Golbach emotivně křičí: „Nestřílejte! Jsme jen děti! Nic nemáme!“ A vtom vyjde rána – BANG! Kamarád klesá k zemi, »vrah odchází«… Sam hystericky pláče, hrozí, že se nadobro zhroutí. Až pak se Colby zvedá a říká mu pravdu. „To celý je jen nachytávka, sorry, kámo!“

Autor:  vpa

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.