Hrůzná vražda! Plačící miminko strčila do lednice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hrůzná vražda! Plačící miminko strčila do lednice!

Vražedkyně Ivana K. má dvě starší děti.
Vražedkyně Ivana K. má dvě starší děti. (Foto Aha – Vlaďka Hradská)

Hrůza obcházela všechny v soudní síni, když vyšly najevo okolnosti smrti novorozeného miminka. Z vraždy se zpovídá jeho matka Ivana K. (35), která dítě strčila po porodu do lednice a pak utopila.

Těhotenství do poslední chvíle tajila, a když na ni přišly kontrakce, porodila v koupelně panelákového bytu. Nůžkami odstřihla pupeční šňůru a dítě strčila do lednice. „Dala jsem ho tam, když jsem šla pro kýbl, že budu uklízet,“ řekla. I její další počínání bralo dech. Když vše uklidila a osprchovala se, položila plačící dítě hlavou dolů do kbelíku a napustila do něj vodu. Tělíčko potom zabalila do igelitu a dala na balkon, později ho ukryla ve sklepě, kde ho po několika měsících objevil expartner. „Byla schopná rozeznat nebezpečnost svého chování. Nebyla rozrušená natolik, aby nevěděla, co dělá. Navíc těhotenství tajila,“ shodli se znalci s tím, že žena netrpí žádnou duševní poruchou. Hrozí jí až doživotí.

Přečtěte si
brunos
8. 7. 2016 • 19:57

Jasná volička TOP 09.

vydedena
20. 11. 2015 • 13:34

ještě podrobněji prosím. Takový čin určitě psychicky zdravá osoba neudělá, takže nějak se asi předtím musela projevovat, a tohle nechápu zase já. Lidi jsou někdy ke všemu neskutečně lhostejní ,pohodlní asi i sobečtí nebo tupí, až je to k nevíře.

frannes
20. 11. 2015 • 12:20

doufám ,že snad někdo nebude považovat za polehčující okolnost to ,že ta bestie má dvě starší děti, prostě tyto lidi navěky izolovat od společnosti a nastolit takovou pracovní terapii ,že večer padnou na kavalec, a žádná televize, tělocvična nebo jiné výhody včetně návštěv rodiny (pokud se jí rovnou nezřekne).

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.