Potíže v působišti Big Bena! Migranty vyhodili z diskotéky v Bad Tölz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Potíže v působišti Big Bena! Migranty vyhodili z diskotéky v Bad Tölz!

Big Ben se nikoho nebojí. Snad jen své matky... Zvládl by ale udržet pořádek v lázních Bad Tölz? Při agresivitě migrantů by na to asi nestačil ani on.
Big Ben se nikoho nebojí. Snad jen své matky... Zvládl by ale udržet pořádek v lázních Bad Tölz? Při agresivitě migrantů by na to asi nestačil ani on. (Foto EPA, ara)

Takovou práci by už nezvládl ani stotřicetikilový televizní komisař Benno Berghammer alias Big Ben ze stejnojmenného německého seriálu. Přímo v jeho rajónu, v malebných bavorských lázních Bad Tölz, hlásí velký problém s utečenci.

 

Problémy začaly v klubu Brucklyn. Utečenci tam obtěžovali ženy.
Vše začalo v tamním klubu Brucklyn (na snímku), kde uprchlíci vyvolávali rvačky. Ženy, i ty starší a vdané, si stěžovaly, že jim migranti nabízejí peníze za sex, jako by byly prostitutky, a pronásledují je až na záchod. Situace se vyhrotila poté, co majitelé klubu vyvěsili na dveře ceduli se zákazem vstupu pro utečence. „My nemáme problém se žádnými lidmi, ať mají jakoukoli barvu kůže a vyznávají jakékoli náboženství. Od té doby, co ale přišli první utečenci, se situace prudce zhoršovala, až byla neudržitelná. Teď, co jsme pro ně klub uzavřeli, nám nadávají do nacistických prasat,“ uvedli majitelé klubu, kteří už kvůli utečencům přišli o značnou část své klientely.



Přečtěte si
-bello-
14. 11. 2015 • 00:31

Myslím, že to byla belgická EU poslankyně, co v parlamentu bojuje za práva belgických žen nosit sukně a šaty evropského stylu.Arabáci dřepí v kavárnách na chodnících a pískají a nabízejí sex s tím, že ho ty neoblečené ženské přece chtějí.Žijí tam ale už tak dlouho , že rozdíl je jim znám. Tak holky bacha , už píšu Šabatové, že sukně nosím ráda kousek nad kolena, ať s tím něco dělá P.S. antonius.j alias mord + mekanikk ( s dvěma k) + ararat: nohy mám fakt krásný ( říkají chlapi )

-bello-
14. 11. 2015 • 00:25

zwil eisenbieger zprocesuje akorát tak " panitchky " někde v křoví a hu.bu držet nebude, neb je to sexuální deviant co k stáru objevil virtuální svět

eisenbieger
13. 11. 2015 • 11:04

tak ten drobecek ma 180kg a pochazi z regensburgu ...chce to pouzit google ...bad tölz byl nazev toho serialu

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.