Třetí světová válka na spadnutí?! Pracháči si staví tajný bunkr u Kolína! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Třetí světová válka na spadnutí?! Pracháči si staví tajný bunkr u Kolína!

Tak má areál vypadat...
Tak má areál vypadat... (Foto: D. Černovský, Oppidum.cz, Twitter, archiv Blesku)

Pocit bezpečí je vlastně luxus a po luxusu je velká poptávka. To si zřejmě uvědomila investiční skupina, která už na svých webových stránkách láká české i zahraniční prominenty do luxusního bunkru Oppidum u Kolína.

Webové stránky projektu nabízí ochranu před nenadálými živelnými katastrofami, válkou nebo ozbrojeným konfliktem a to v angličtině, ruštině i čínštině. Vizualizace projektu ukazuje prostory plné luxusu a pohodlí, na místě se však zatím nestaví. „Přesně tak, jsme ve fázi hrubé stavby,“ sdělil Blesku Jakub Zamrazil, který za projekt zodpovídá. Podle jeho slov nebude ještě dlouho možné se do areálu podívat hlavně z bezpečnostních důvodů.

Ruku k dílu přidal i bývalý náčelník Vojenské zpravodajské služby Andor Šándor. „Moje role v projektu byla nadefinovat hrozby a opatření, jak jim čelit. O konkrétních zabezpečovacích systémech nemohl mluvit. Ztrácely by pak smysl,“ víc neprozradil.

Pozemky s areálem vlastní investiční firma FJP Investments. Datum dokončení, náklady a vlastně celá budoucnost projektu jsou zatím tajemstvím.



Přečtěte si
svatadala
9. 3. 2016 • 16:17

Jděte do háje, to nemáte o čem psát? Akorát strašíte lidi, ze všeho vás mrazí, pořád konce světa, srážky meteoritů, teď už 3. světová válka. Ono jak tak nebezpečně ve světě, dost lidí žije na pokraji bídy a ještě je budete strašit. Když nám někdo šoupne atomovku do ČR, tak si pracháči užijí v bunkrech o chvíli déle a pak zhebnou jako ostatní. Je lepší si peníze užívat, než stavět bunkry.

havran2
12. 11. 2015 • 16:20

TI CO SI TO STAVÍ NEMAJÍ UŽ DO ČEHO VRAZIT TY SVOJE NAHRABANÉ PRACHY,ALE STEJNĚ JE TO NEZACHRÁNÍ.KDYŽ TO JEDNOU BOUCHNE,BUDE TO KONEC PRO VŠECHNY.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.