Řidička tramvaje vyhodila cestujícího se slovy: Ku*va, seš blbej, vole? Vypadni ven! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Řidička tramvaje vyhodila cestujícího se slovy: Ku*va, seš blbej, vole? Vypadni ven!

Brněnská šalina byla svědkem nechutného výstupu
Brněnská šalina byla svědkem nechutného výstupu (Foto: ara)

V Brně se pomátla řidička tramvaje. „Ku*va, seš blbej, vole, nebo vymaštěnej? Vypadni ven, nebo zavolám policajty. Ne*er mě!“ s těmito slovy vyrazila ze dveří staršího pána, který si u ní chtěl koupit lístek.

Hysterická šoférka neskousla, že důchodce v noční tramvaji žmoulal v ruce dvousetkorunovou bankovku. Odmítla mu proto lístky prodat a sprostě ho vykopala z tramvaje. Šokující a ponižující výstup se ale povedlo natočit na mobilní telefon cestující Veronice P. a video sdílela na sociální síti. Mluvčí Dopravního podniku města Brna Linda Hailichová Aha! řekla: „Budeme s řidičkou její selhání řešit. Reakce nebyla přiměřená daným okolnostem.“


21:08-zastávka Mendlovo náměstí. Šalina č.1Normalni clovek se vrací z hospody po pár škopcích a chce si koupit jízdenku. Bohužel mel jen dvoustovku a podívejte se co následovalo dál. Nad činem paní řidičky mi zůstavá rozum stát.

Posted by Veve Přikrylová on 5. listopad 2015

 

Autor:  jn

Přečtěte si
mekanik
10. 11. 2015 • 19:34

tak má bejt na každý zastávce automat kterej bere i bankovky a byl by klid.a ta pí,ča řidička ta by šla.twl ještě že nemusím jezdit sockou.bych blil

-bello-
10. 11. 2015 • 15:10

Je divné, že se v Brně lidi nemůžou dát dohromady na jednu jízdenku jednomu člověku v noci , kdy intervaly jsou dlouhé a další řidič taky nemusí mít drobný. Ještě divnější je , že řidičku nikdo neokřikl a toho dědy se nezastal.Přesně jak ta ženská, co se drží tyče a zírá jen před sebe.Všichni potichu ! A jen co to skončilo tak zábava. A ta co to nahrála , se nemá čím chlubit!Toho dědu v tom nechala a řidičku nechala mu nadávat taky.Na fcb si to dala jako zábavnou perlu.Tak mi přijde tahle mladá bonzující generace dost k ničemu !Asi to jsou rozháraní sluníčkáři.Ty by taky nejradši napravovali svět, ale jenom tak , aby nedostali po hlavě

gaja24
10. 11. 2015 • 13:57

Myslím, že tady není co řešit, to kdyby na pána zavolala policii, tak by to asi bylo lepší než tato sprostota. Lidé, kteří nemají dobré nervy by neměli zastávat taková místa. Co by pak měly říkat třeba pokladní v hypermarketech, kde je lidé "ničí" celou praconí dobu. Tuto dámu doma maminka špatně vychovala.

aidina
10. 11. 2015 • 12:07

Ono je to fakt někdy docela složité.Chápu,že asi řidiči u sebe nemůžou vozit bůhvíco peněz,ale zas na druhou stranu pokud funguje to,že si můžete koupit lístek u řidiče,měl by s tím DP počítat.Také jsem měla několikrát podobný problém,v peněžence jen papírovou bankovku,jinak ani korunu,nikde krám na rozměnění a potřebovala jsem nutně jet.Když řidič neměl zpátky,většinou mě nechal jet zadarmo nebo se zeptal lidí,jestli někdo nemá.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.