V Jihlavě je sladký život: Cukráři soutěžili, kdo uplácá nejlepší a nejoriginálnější dort! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

V Jihlavě je sladký život: Cukráři soutěžili, kdo uplácá nejlepší a nejoriginálnější dort!

V Jihlavě, kde se uskutečnil první ročník Cukrářského festivalu. 70 profesionálních, ale i amatérských cukrářů.
V Jihlavě, kde se uskutečnil první ročník Cukrářského festivalu. 70 profesionálních, ale i amatérských cukrářů. (Foto ČTK)

Milovníci sladkostí si včera přišli na své v Jihlavě, kde se uskutečnil první ročník Cukrářského festivalu. 70 profesionálních, ale i amatérských cukrářů z Čech, Slovenska, Skotska a Polska se v soutěži předhánělo v tom, kdo udělá tu nejoriginálnější sladkost.

K vidění byly svatební dorty, cukrovinky pro dětskou párty, v jedné z kategorií museli soutěžící vyrobit dort znázorňující zvíře či libovolný trojrozměrný objekt, který musel být kompletně jedlý. „Hodnotil se vzhled výrobku, kreativita, originalita a samozřejmě chuť,“ uvedla organizátorka akce Olga Ceralová. Návštěvníci nestačili zírat, co všechno lze ze sladkého materiálu udělat. Odměnou jim navíc bylo, že po skončení soutěží mohli všechny pokrmy ochutnat.

Přečtěte si
ellenic
10. 11. 2015 • 20:07

Článek hodný antinovinářské ceny. Obsah nijaký, jedna fotografie nic neříkající. Co takhle Aháci dodat kvalitní materiál s konkrétními výtvory . Když už o něčem píšete, tak by to chtělo i pěkné fotografie . Takhle vaříte jen z vody .

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.